Celeb / Híresség

Kőgazdag Szandi teljesen kiakadt a Párharcban, amiért a saját kezével kellett hajat mosnia: „Kajak magamnak kell sikálgassam a koszos fejemet”

Tuvic Szandi nincs hozzászokva ahhoz, hogy a saját kezével mossa meg a haját, ugyanis 10 éve ezt a fodrász csinálja meg neki.

 

 

 

Tuvic Aleksandra, avagy Kőgazdag Szandi 26 éves korára már több szépészeti beavatkozáson is átesett, először 18 éves korában, amikor megnagyobbították a keblét. Bevallása szerint a szilikon olyan számára, mint az oxigén, az életet pedig aranykanállal habzsolja. Azt mondja, nem érdekli a pénz, hiszen mindig is volt neki, és rengeteget költ különböző orvosi beavatkozásokra, elárulta, még a nemi szervét is plasztikáztatta. A szőke szépség korábban a Kőgazdag fiatalokban elárulta, hogy minden reggel tejben fürdik, mint Kleopátra, hogy fiatalon tartsa a bőrét.

A Párharc idei évadában már nem egyedül, hanem a kedvesével, Gelencsér Kornéllal vállalták a szereplést, akivel gyakran érdekes megállapításokat tesznek a játék menetével és minden egyéb témával kapcsolatosan. Ezúttal sem történt ez másképp, amikor Szandi az ágyban fekve megjegyezte a tegnapi részben, hogy mit vár igazán a hazamenetelben.

– Tudod mit várok a legjobban? Hogy a fodrász megmossa a hajamat. Én el vagyok ettől szokva, hogy magamnak mossak hajat. 10 éve nem mostam magamnak hajat, azt itt kajak magamnak kell sikálgassam a koszos fejemet. Nemhogy te mosnád meg nekem! – szegezte oda a párjának, mire Kornél visszavágott, hogy nem tud neki annyi pénzt adni, amennyiért megmosná.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?