Celeb / Híresség

Álomesküvő? Kulcsár Edinát lekapták menyasszonyi ruhában, lélegzetelállító felvétel – videó

Kulcsár Edina valószínűleg még egy zsákban is jól mutatna, de menyasszonyi ruhában meg aztán pláne! Nehéz megmondani, hogy a ruhák a szebbek, vagy ő maga a ruhákban.

 

 

Pár napja szúrták ki a követők Kulcsár Edina Instagram-oldalán, hogy ruhapróbán járt egy szalonban. Nem is akármilyen szalonban, ugyanis egy esküvői ruhaszalonba vezetett az útja. Egyből beindultak a pletykák, hogy vajon G.w.M-mel újabb szintre emelik-e a kapcsolatukat.

Többen azt remélték, hogy igazak a hírek, miszerint közeleg a nagy nap, mert az egykori szépségkirálynő szinte ragyogott a felpróbált ruhákban. Mások viszont nem nézték jó szemmel, hogy megosztotta a számára kedves darabokat, mert provokációnak gondolták.


„Nem a képét ítélem meg, hanem azt, hogy Edina direkt kelti a feszültséget a követői között. Pl. ez a kép holnap már az új esküvőjükről fog szólni, hogy hamarosan G.w.M és Edina esküvőre készül. Aztán meg jön az a leírás, hogy a sajtó kiforgatja az ő szavait, hát, élni is tudni kell. De aztán ne nyafogjon, hogy a világ bántja őt…” – írta a kemény kritikát valaki korábban. Esküvő ide vagy oda, egy biztos, Edina káprázatosan fog kinézni menyasszonyként, ha ehhez a mérföldkőhöz érkezik a kapcsolatuk Varga Márkkal.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?