Belföld

Az év eddigi legnézettebb műsora lett az Álarcos énekes

Az első adásban leleplezett jelmezes énekes a Fókusznak mesélt arról, milyen volt a műsorban szerepelni.

 

 

 

 

 




Rögtön az év eddigi legjobb nézettségét hozta a vasárnap az RTL Klubon debütáló Álarcos énekes.

Az első adásban hat titokzatos, jelmezbe bújt énekes mutatta meg magát a színpadon: az Unikornis, a Szörnyecske, a Nyuszi, a Páva és a Robot.

A zsűri, vagyis Csobot Adél, Sebestyén Balázs, Gáspár Laci és Dancsó Péter nyomozókként próbálták kideríteni, hogy milyen ismert magyar sztárok rejtőzhetnek az álarcok alatt, miközben jól szórakoztak a rejtélyes figurák előadásán.

A műsor végén megszavazták, hogy a Panda leplezze le magát, így kiderült, hogy Csepregi Éva testesítette meg őt.

A Fókusz hétfői adásában több kulisszatitkot is elárultak az új műsorról. Például, hogy a nézőknek a bejáratnál elvették a telefonjaikat, hogy még véletlenül se szivárogtathassanak ki információt, helyette pedig olyan mobilokat kaptak, amikkel csak szavazni tudtak, hogy a párbajokat melyik álarcos énekes nyerje meg. A nyomozócsapat tagjai pedig csak akkor láthatták először a díszletet és a jelmezeket, amikor a nézők.

Csepregi Éva, aki először lepleződött le a műsorban, a menedzserén kívül senkinek nem mondta el, hogy szerepelni fog az Álarcos énekesben. A Fókusznak elmondta, hogy nagyon nehéz volt megállni, hogy ne árulja el a zenésztársainak és a családtagjainak. Azt is elmondta, hogy embert próbáló volt számára mozogni a jelmezében.

 




 

A Fókusz riportja:

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?