Ezoterika

Erzsébet királynő halála: 12 napos gyász – Itt a sötét jóslat 2020-ra

Sötét jóslatok szerepelnek Nostradamus, az 1500-as években élt francia származású csillagász próféciái között 2020-ra vonatkozóan. Sokak szerint az egykori francia tudós és látnok jóslatai az elmúlt évszázadokban sorra beteljesültek, csak azt felejtik el a legtöbben, hogy ezek a próféciák meglehetősen homályosan megfogalmazott versikék, tele különböző olyan szófordulatokkal, amelyek inkább jelképesek, látomásszerűek, így elég egyszerű beléjük magyarázni a jelenkor történéseit.

 

 

 

 

 




Ennek megfelelően évről-évre megjelennek a Nostradamus jóslatait a következő évre átültetni próbáló írások. A Femcafé idén a következő gyűjtést hozta ki:

  • Az USA és Oroszország, illetve Észak-Korea vitái miatt kitör a III. világháború, az iszonyatos pusztítás 27 éven át tart.
  • Putyint orosz elnök árulás áldozata lesz, saját emberei közül követ el ellene merényletet valaki, melybe az elnök belehal. Trump amerikai elnök pedig gyógyíthatatlan beteg lesz.
  • Meghal II. Erzsébet brit királynő, 12 napos gyászba borítva Nagy-Britanniát, ahol aztán új király követi a trónon Erzsébetet.
  • Súlyos árvizek pusztítanak majd 2020-ban Olaszországban, Csehországban és Nagy-Britanniában. Az Egyesült államok nyugati partját pedig Kaliforniától Kanadáig súlyos földrengés rázza meg.
  • Új pápát választanak a Vatikánban, Ferenc pápa ugyanis 2020-ban – a jóslat szerint – meghal. Utódja 2029-ig ül majd Szent Péter trónján.
  • Az egyesült Államokból súlyos gazdasági válság indul ki, hatása az egész világot megrázza.

Ha azt vesszük, hogy a III. világháború, és súlyos, Magyarországot is érintő természeti csapások már az előző évre vonatkozó jóslatokban is szerepeltek, akkor lassan el lehet kezdeni kétkedni. Persze, annyi évszázad távlatából lehet, pár évet tévedett a mester, aki egyébként a tavalyi évre amerikai terrortámadásokat, jelentős egészségügyi felfedezéseket és a globális környezetszennyezés megállítására szolgáló egyezményeket is vizionált. Legalábbis azok szerint, akik így értelmezték verseit.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?