Celeb / Híresség

Hiába a megállapodás: még várni kell a bíróság döntésére L.L. Junior kisfiának felügyelete kapcsán

Budapest — Hamarosan a bíróság dönt arról, hogy kinél és mikor lesz elhelyezve L.L. Junior (38) és exe, Csilla kisfia, Lacika (6). Bár a felek hosszú hónapok huzavonája után nemrégiben megállapodtak a gyermek felügyeletéről, az csak akkor lép hatályba, ha a bíróság is helybenhagyja.

 

 

 

 

 




– A bíróság befogadta a felek megállapodását, miszerint váltott gondoskodásban, heti váltásban nevelik a fiukat. Január 28-án lesz a tárgyalás, ahol reményeink szerint a bíró jóváhagyja az egyezséget – mondta dr. Horváth B. Gábor, Csilla ügyvédje, aki korábban elárulta, a zenész eleinte kétheti váltást szeretett volna, és az ünnepek, szünetek kérdésében is nehezen jutottak dűlőre, ám végül sikerült megegyezni.

Jó esély van arra, hogy a bíró elfogadja a határozatot, ugyanis a felek közösen döntöttek a fontosabb kérdésekről. A bíróság abban az esetben utasíthatja el a benyújtott egyezséget, ha az abban foglaltak sértik a gyermek jogait vagy valamelyik szülő számára aggályos annak tartalma, ám mivel Juniorék esetében erről nincs szó, joggal reménykedhetnek abban, hogy január végén jogerős lesz az egyezség és véget ér a hercehurca.

– Korábban voltak hullámvölgyek a két fél kapcsolatában, ám mostanra helyreállt a béke. Amióta megállapodtak a heti váltásban és az ünnepnapok elosztásában, nincs gond. A karácsony is békésen telt, mind a két szülővel tudott időt tölteni a kisfiú december 24-én, ahogyan azóta is. A szülők is rugalmasak, alkalmazkodnak egymáshoz – mondta Csilla jogi képviselője.

Kerestük az ügyben Juniort, de egyelőre nem válaszolt, ám egyik közeli barátja szerint a zenésznek is nagy megkönnyebbülést jelentene a bírósági döntés.

 

 

 

 

 

 

 

– Nehéz volt számára a karácsony, hiányzott neki Dávidka. Ennek ellenére leste Lacika minden kívánságát, és szép volt az ünnepük. Lassan minden visszarázódik, bár a gyász sosem múlik a szívükben – mesélte az ismerős.

Mint korábban megírtuk, a két szülő viszonya nyár végén mérgesedett el: augusztus 31-én Junior kisebbik fiát egy vétlen autós halálra gázolta. A zenész magához vette nagyobbik gyermeküket, akit az édesanya és ügyvédje állítása szerint Csilla csak ritkán láthatott, ám végül sikerült megállapodniuk.

Korábban már egyezkedtek

Nyár elején a felek már kötöttek egy egyezséget, amelybe belefoglalták, mely napokon van Dávidka (†3) és Lacika a szüleivel. A hét elején a gyerekek az édesapjukkal voltak, a második felében Csillával. Ezen felül a gyerektartásban is megállapodtak, de az ítélkezési szünet miatt az egyezség nem emelkedett jogerőre, már semmisnek tekinthető.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?