Celeb / Híresség

Teljes sokk: Nagy Alekosz bejelentette, készül az Üvegtigris 4, ő játssza majd Kokót ‒ „Nagyon régi álmom válik most valóra”

Nagy Alekosz sosem rejtette véka alá, hogy megszállottan rajong a filmekért. Eddigi eszmefutatásaiból biztosan tudhatjuk, hogy az 1959-es Ben Hur a kedvence, de a magyar klasszikusokat sem veti meg, sőt!

 

 

 

Rudolf Pétert hosszú ideje kollégájaként és a valaha volt egyik legnagyobbként emlegeti, így még megdöbbentőbben hatott a realitysztár mai bejelentése, miszerint készül a jól ismert klasszikus, az Üvegtigris folytatása, melyben ő is felfog tűnni, méghozzá egy igazi világsztár, a korábbi ökölvívó-világbajnok, Kovács Kokó István szerepében.

Na és hogy Alekosz szerint miért is nem az igazi Kokó kapta a szerepet a filmben? A válasz a görög hős szerint pofonegyszerű: az egykori bokszoló bére drága, ő pedig olcsón is elvállalta, ami a készítőknek kézenfekvő lehet, hiszen megítélése szerint megszólalásig hasonlítanak egymásra.

Na de nézzük a korábban a BRFK által is megfigyelt Alekosz írását az eseményekről:

„𝗔 𝗡𝗔𝗚𝗬 𝗕𝗘𝗝𝗘𝗟𝗘𝗡𝗧𝗘́𝗦!

Örömmel, büszkeséggel tudatom. Az Üvegtigris 4 forgatása, jövőhéten elindul. Ennél is kitüntetőbb az öröm. Ugyanis a Kokó szerepében én leszek. Álmom, nagyon régi álmom, válik most valóra. Kimondhatatlanul elégedett, büszke vagyok magamra! Megcsináltam. Kiválasztottak.

Kovács Kokó Istvánnal, nem csak fizikai értelemben hasonlítunk egymásra, de nagyon sok közös dolog is van bennünk. Egy boksziskolából indultunk és a kilencvenes évek elején együtt jártunk edzésekre Papp Lacihoz a KSI-be – Központi Sport Iskola a hivatalos neve. Ma is a legnagyobbak műhelye.

Az öltözőszekrényünk, egymás mellett volt.. Még a lakat is hasonlított. Szürke Tuto lakat volt. Annyira hasonlítottunk egymásra, hogy még Orbán Sanyi edző is mindig összekevert bennünket. Kokónak volt fülbevalója, nekem meg nem volt. Ez volt a támpont. Csak ez különböztetett meg minket.

Úgy a rendezők mind Rudolf Péter kollégám méltán lesznek megelégedve velem. Választásukat pedig, nem bánják meg. Kokó, külföldön van. Nem ér rá. Aztánmeg, drága is. Én itt vagyok. Profi vagyok. Munkám az nincsen, árban is korrekt vagyok. Természetes volt tehát, hogy elvállalom.

Én és Rudolf Péter kollégám leszünk -A- kategóriás színészek, de a többi szereplő is tehetséges lesz. Egyelőre ennyit árulhatok el. És minekutána egy Világbajnoknak a bőrébe bújok, elvárom, hogy mostantól a megszólításom, legyen: bajnok. Világbajnok! Úgy érzem, ez így ildomos.

Hamarosan a további részletekkel:

Nagy Alekosz, bajnok. A Világbajnok!”

Az Üvegtigris filmek producere, Kovács Gábor a bejelentést követően így reagált Alekosz soraira:

„Alekosz egy komplett idióta, egy kreténnel állunk szemben” – nyilatkozta a Telex megkeresésére a filmes.

𝗔 𝗡𝗔𝗚𝗬 𝗕𝗘𝗝𝗘𝗟𝗘𝗡𝗧𝗘́𝗦!
🇭🇺💣🇭🇺
Örömmel, büszkeséggel tudatom. Az Üvegtigris 4 forgatása, jövőhéten elindul. Ennél is…

Posted by Nagy Alekosz on Thursday, January 5, 2023

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?