Érdekes

Jézus arcképe jelent meg a kiégett ház falán

Csoda történt? Leégett az ötgyermekes család háza, de furcsa kép égett rá az egyik falra…

 

 

 

 




Egy Heves megyei kis faluban, Átányban hatalmas tűz ütött ki egy család házában. Az öt gyermeket nevelő Kállai Mária számolt be lapunknak a tragédiáról: épphogy ki tudták menekíteni a gyerekeket az égő házból. A házat nemrég újították fel – most mégis éppen karácsonyra maradtak fedél nélkül. De a szülők nem adják fel, ha kell, elölről kezdik az építkezést. Miközben takarították törmelékes szobákat, furcsa dologra lettek figyelmesek az egyik kormos falon…

– Jézus vigyáz ránk, talán ezért maradhattunk életben! – kezdte az édesanya.

 

 

 

 

 

 

 

– Éppen a teljesen kiégett szobában voltunk, aminek mindegyik fala koromfekete, amikor észrevettünk egy arcot a falon. Én meg vagyok győződve róla, hogy Jézus arcképe égett a falra.

Az édesanya szerint a gyerekek szobájából indult a tűz.

– A férjemmel neveljük 3 éves kisfiunkat, és örökbe fogadtuk mellé a bátyám gyermekeit: a fiúk 7, 13 és 15, a kislány 11 éves – folytatta. – Mikor a kicsik aludtak, akkor kezdett el lángolni a szoba. Szerintem a gyerekek a gázkonvektor elé húzták a szárítót és az kaphatott lángra, mert egy pillanat alatt lángok borították az egész lakást.

A gyerekek most a rokonoknál alszanak, amíg a szülők újra lakhatóvá teszik a család házát. A polgármester, 50 ezer forintos gyorssegélyben részesítette a családot a tragédia napján, és mindenben felajánlotta nekik a segítségét.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?