Celeb / Híresség

ByeAlex máris Puskás Peti és Dallos Bogi kapcsolatával poénkodik

ByeAlex egy Puskás Petivel készült közös képpel kívánt sok boldogságot a szerelmeseknek.

 

 

 

 




Csütörtökön röppent fel a hír, hogy az X-Faktor két mentorát, Puskás Petit és Dallos Bogit együtt látták romantikázni egy belvárosi étteremben, ahol csókot is váltottak. Ezután persze rögtön beindultak a találgatások, hogy vajon tényleg egymásba szeretett-e a két zenész.

A nap folyamán Puskás Peti és Dallos Bogi végül az Instagramon utaltak rá, hogy valóban egy párt alkotnak. Egyszerre posztoltak ki egy közös képet a közösségi oldalukra, ami alá csak egy piros szívet írtak.

Ugyanakkor a képek alatti kommentekből kiderült, voltak, akik még ezután sem hitték el, hogy az X-Faktor mentorai tényleg összejöttek. Végül a Fókusz is beszámolt róla, hogy Puskás Peti és Dallos Bogi románca már hónapok óta tart.




 

Most pedig mentortársuk, ByeAlex is reagált a hírre. Tőle megszokott módon pedig egy poénos poszttal kívánt sok boldogságot kollégáinak.

A szerelmesek mentortársa egy Petivel közös fotót töltött fel az Instagram-oldalára.

„Ma olvastam a bulvárokban hogy @apuskaspeti és @dallosbogi egy pár. Sok sok boldogságot! De akkor… most VELÜNK mi lesz Puskás!? PELEX 4 life!!!! helyette most már PEGI?” – írta a képhez ByeAlex.

A posztra hamar jött a válasz Puskás Petitől.




„Soha nem felejtelek. A közös percek már örökre összekötnek minket.” – kommentelte a fotó alá Peti.

Ma olvastam a bulvárokban hogy @apuskaspeti és @dallosbogi egy pár. Sok sok boldogságot! De akkor… most VELÜNK mi lesz Puskás!? PELEX 4 life!!!! 😔 helyette most már PEGI?

36.4k Likes, 148 Comments – 🥀A P U🥀 (@byealexittvan) on Instagram: „Ma olvastam a bulvárokban hogy @apuskaspeti és @dallosbogi egy pár. Sok sok boldogságot! De…”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?