Celeb / Híresség

Agyvérzése után újra járni tanul Curtis rapper barátja

Jó hírt osztott meg Hibrid: felépült az agyvérzése után. Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, nehéz időszakon van túl a népszerű rapper, az orvosok hosszú hetekig küzdöttek az egészségéért. Ám úgy tűnik, hamarosan újra színpadra állhat.

 

 

Korábban Curtis adott hírt arról, hogy rapper barátja, Hibrid agyvérzéssel kórházba került. December, még karácsony előtt került kórházba, és egy ország aggódott érte. Néhány nappal a történtek előtt még klipet forgatott. Hosszú volt a felépülésig vezető út, a zenész azonban kitartóan küzdött. A rajongók és barátok legnagyobb örömére a Testwér formáció, amelynek tagja, nemrég új videoklippel jelentkezett, ebben már ő is szerepel. A színpadi jelenlétére ugyanakkor még várnia kell a rajongóknak.

– Még tart a rehabilitáció. Házhoz jár a gyógytornász heti háromszor, egy hete sikerült is felállnom. Az agyvérzés a bal oldalamat érintette, a bal lábam például lebénult. Mondtak már nekem mindent, mikorra tudok majd járni, de most úgy érzem, nyárra rendbe jövök – nyilatkozta lapunknak a zenész, aki reméli mihamarabb visszatérhet a színpadra is, és hozzá tette, hogy nagyon jól esett a támogatása a rajongóinak, barátainak. A körülmények lelkileg is megviselték a rappert, hosszú betegség után a napokban ráadásul elveszítette az édesanyját is, így most minden eddiginél fontosabb lett számára a rajongóitól és a barátaitól kapott támogatás.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?