Celeb / Híresség

Rendőrt hívtak L.L. Junior szomszédai a hangos veszekedés miatt

A zenész és volt párja, Hopp Csilla között vasárnap délelőtt elmérgesedett a vita, rendőrt hívtak a veszekedés miatt a szomszédok.

 

 

 

 




A gyereküket elvesztő szülők a ház körfolyosóján vesztek össze. Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, már befejezték a vitát, így végül intézkedés nem történt, csak jegyzőkönyvet vettek fel. A Ripost megkereste L.L. Juniort, aki nem tagadta a történteket.

KAPCSOLÓDÓ:

„Valóban elfajult köztünk a vita vasárnap délelőtt, de semmi komoly nem történt, csak kiabáltunk egymással. Azért mentünk ki a folyosóra, hogy Lacika ne legyen fültanúja mindennek. Egyszerűen arról van szó, hogyannyira mély még a gyászunk, hogy mindketten nehezen kezeljük az érzéseinket.Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam, és már nem is tudtam visszaaludni. Olyan erővel tört rám a fiam halála miatt érzett fájdalom, hogy nem tudtam kezelni. Nem szeretnék magyarázkodni, hiszen ezt csak az értheti, aki vesztette már el a gyermekét… Egyszerűen összevesztünk és szó szót követett… Sajnos egyikünk sem ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb” – mondta.L.L. Junior, aki hozzátette, bár pillanatnyi dühében ő is mondott csúnya dolgokat, valójában nem hibáztatja Csillát a tragédia miatt.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?