Celeb / Híresség

Nyerő Páros: Istenes Bence és Csobot Adél győzött a döntőben

Fésűs Nellyvel és Vajtó Lajossal kellett megmérkőzniük a végső győzelemért, végül azonban ők kapták a több szavazatot korábbi játékostársaiktól.

 

 

 

 

 




Izgalmasra sikerült a Nyerő Páros fináléja, amelyben első körben már csak három pár mérkőzött meg egymással: Istenes Bence és Csobot Adél, Fésűs Nelly és Vajtó Lajos, és Fluor Tomi és Sarkadi-Szabó Emese.

A csütörtöki adásban az erőpróbát Fluor Tomiék adták fel először, ezért eldőlt, hogy nekik meg kell küzdeni azért, hogy a két legjobb közé kerülhessenek.

A pénteki adás elején pedig kiderült, hogy Fésűs Nellyék sem bírták sokkal tovább, így

Istenes Bencéék jutottak egyenes ágon a döntőbe. A másik két párosnak egy ügyességi feladat keretén belül kellett megküzdeni egymással, amit végül Fésűs Nellyék nyertek meg.

Ezzel eldőlt, hogy Fluor Tomi és párja, Mesi harmadikként végeztek a játékban.

Ahogy az előző két szériában, most is szimpátiaszavazáson dőlt el, melyik páros lesz a győztes. Ennek során a játékban eddig részt vevő párok mondták el véleményüket a döntősökről, és hogy szerintük melyikük érdemelné meg a győzelmet.

Fluor Tomiék, Sáfrány Emeséék, Fehér Balázsék, Sárközi Ákosék Istenes Bencéékre, Kocsis Dénesék és Kéri Krisztiánék pedig Fésűs Nellyékre szavaztak,

így végül 4:2-es arányban Istenes Bence és Csobot Adél lettek a Nyerő Páros idén.

 

 

 

 

Ben Istenes
 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?