Celeb / Híresség

Szétnyílt a felsője a Szerencsekerékben Schoblocher Barbarának, a TV2 nem vágta ki az adásból, mindenki láthatta

A TV2 benne hagyta a Szerencsekerék-ben, ahogy szétjött Schoblocher Barbara felsője.

 

 

 

A Szerencsekerék-ben előfordulnak olyan bakik, amiket utólag sem vágnak ki az adásból; ezzel a TV2 még inkább fokozni akarja az ország legpörgősebb showjának a szórakoztatási faktorát. Kasza Tibi műsorában legutóbb Schoblocher Barbara volt a sztárjátékos, aki a fődíj játékba is bejutott, de az utolsó feladványnál minden szerencséje elhagyta, kifutott az időből, ezért minden pénzét elveszítette.

>

A Blahalousiana énekesnője mindent megtett az egész játék során, hogy minél előrébb jusson és minél több pénzt gyűjtsön össze, Kasza Tibi egy ponton még azt is feltételezte, hogy csalás folyik a szeme láttára, ugyanis feltűnt neki, hogy Barbi gyanúsan kicsiket forgat, mintha az énekesnő direkt arra játszana, hogy kipörgesse a nagy összegeket, és elkerülje a felezést vagy a csődöt.

Egyszer aztán muszáj volt rászólnia, Schoblocher Barbara pedig meghökkent, és egyből mentegetőzni kezdett.

A Szerencsekerék-nek van egy olyan újítása, hogy bevezették a Párbaj szeletet, ami azt jelenti, hogy ha az egyik játékos kipörgeti, akkor választhat magának egy ellenfélt, akit kihívhat egy párbajra. Hogy mekkora legyen ennek a tétje, azt az a játékos határozhatja meg, aki kipörgeti azt a szeletet. Ha azt mondja például, hogy feltesz 500 ezer forintot, akkor győztes párbaj esetén ezt az összeget szívja el választott ellenfelétől, de ha veszít, akkor ennyivel csökkenti az addig összegyűjtött nyereményalapját.

Most is volt egy párbaj az adásban, aminek során szétnyílt Schoblocher Barbara felsője. Az énekesnőnek fognia kellett a felsőt, hogy ne essen le róla, és még az egyik sármos civil játékos figyelmét is sikerült elterelnie egy kicsit; a fiatalember ugyanis nem tudott máshova nézni, csak Barbi szétnyílt ruhájára.

A RUHABAKIT AZTÁN A TV2 IS BENNE HAGYTA AZ ADÁSBAN, NEM VÁGTÁK KI, ÍGY MOST BÁRKI VISSZA TUDJA NÉZNI:

Természetesen nem ezt volt az első ilyen baki a Szerencsekerék történetében: korábban Sydney van den Bosch került olyan helyzetbe, hogy alul szétnyílt hosszában a ruhája – ráadásul ugyanígy az egyik párbaj játék során.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?