Celeb / Híresség

Emilio évekkel ezelőtti fellépésén nevet a fél ország: Ganxsta Zolee és Sebestyén Balázsék indították be a bulit

A fél ország Emilión nevet Ganxsta Zolee és Sebestyén Balázsék miatt.

 

 

 




A rapper megtalált egy 2014-es felvételt Emilióról, amin meglehetősen sajátos angol kiejtéssel énekelte a Get down on it című világ slágert, valahogy így hangzik a refrén:

Hajú vana dudududu rilivonna duda densz

Kezdjük a történet elején: Ganxsta Zolee a Tankcsapda Youtube-csatornáján, a TANK TV-n tűnt fel az egyik adásban, ahol előszedte Emilio, egy 2014-es fellépését a SzerencseSzombat lottósorsolásról, ami az MTV-n fut. A rapper kinevette a produkciót, felháborodva mutatta a barátainak a videón.

(14:01-tól látható a jelenet.)

 

 

 

 

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy Emilio lustaságból, vagy a poén kedvéért nyomta a kamuangolt, de az biztos, hogy Ganxsta Zolee és a Tankcsapdás srácok jót röhögtek rajta. Ez tényleg leadták a tévében.

Ez volt a „Hajú vana dudududu rilivonna duda densz”

És nem csak ők szórakoztak rajta: Sebestyén Balázsék is felkapták a témát a reggeli rádióműsorban. Balázs elmondta, hogy nagyon kedveli Emiliót és munkásságát, de a felvételt meg kell mutatniuk, jót mulattak a felvételen.

 

 

 

 

 

 

„Tudjuk, hogy 2014-es felvétel, de egy video felvételen Ganxsta Zolee picit „felelevenítette”…és mi imádjuk:))))” – írták a műsor Facebook-oldalán.

Tudjuk, hogy 2014-es felvétel, de egy video felvételen Ganxsta Zolee picit "felelevenítette"…és mi imádjuk:))))https://youtu.be/piTk372h674

Közzétette: Balázsék oldala – 2019. október 13., vasárnap

Az ACNews megkereste Emiliót, hogy mit szól a kollégák véleményéhez, Tina vette fel a telefont, aki közölte, hogy most éppen nem érnek rá.

 

 

 

 

 




 

BÓNUSZ:

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?