Celeb / Híresség

Tóth Andi drámai vallomása: „Felakadt a szemem, hiperventilláltam, habzott a szám!” – videó

Kendőzetlen őszinteséggel vallott súlyos tüneteket produkáló pánikbetegségéről Tóth Andi: a fiatal énekesnő úgy véli, a problémáját – aelyről kiderült, hogy lelki eredetű – eleinte epilepsziás rohamnak gondolták.

 

 

 

 


Bár a vagány külseje és önbizalomtól duzzadó személyisége miatt sokszor egy valóságos amazonnak tűnhet, ám lelke mélyén érzékenynek tartja magát Tóth Andi. Az X-Faktor korábbi győztese eddig sem titkolta, hogy éveken át pánikrohamok gyötörték, emiatt pszichológus segítségét kértede a testedzés is hozzájárul ahhoz, hogy a stresszt levezesse. Orvosai eleinte azt hitték, epilepsziás roham idézi elő a súlyos tüneteket, melyekről a Life TV-n futó Bréking című műsorban is mesélt Demcsák Zsuzsáéknak, ahol a stressz, mint modern kori betegség vetődött fel témaként.

– Persze, [hogy érzékenynek tartom magam alapvetően is]. Bármennyire is tökösnek tűnik egy előadó, vagy én például, engem nagyon karakán csajszinak tartanak, nem tudják, hogy egyébként nagyon érzékeny vagyok. Én is szenvedtem pánikrohamok miatt, azt hitték, hogy epilepsziás rohamaim vannak. Felakadt a szemem, hiperventilláltam, habzott a szám – magyarázta a Bréking című műsorban Tóth Andi, aki hozzátette: két héten át vizsgálták, vajon epilepszia okozza-e a tüneteket, ám a vizsgálatok során kiderült, pánikroham jelentkezett nála ebben a formában

Mint mondja, a problémája lelki eredetű, nem tett jót neki a hirtelen környezetváltozás, illetve az, hogy többen megszólták.

– Tizenöt éves voltam, amikor elköltöztem Erdélyből egyedül, belecsöppentem a művészvilágba és kaptam rögtön a savazást. Azóta is kapom, de akkor megrázóbb volt – vallotta be az X-Faktor korábbi győztese, aki kérte a szüleit, ne jöjjenek vele Magyarországra, mert egyedül akarta megállni a helyét.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?