Celeb / Híresség

Időutazó derékszíj: Három évvel ezelőtti képen tűnt fel Győzike nemrég kapott méregdrága öve – hogy lehet ez?

Egy fotó tanúsága szerint Győzike az állítólag pár nappal ezelőtt kapott majdnem félmilliós övében jelent meg már három évvel ezelőtt is.

 

 

 

Pár nappal ezelőtt hatalmas port kavart Gáspár Győző azzal, hogy méregdrága, összesen közel kétmillió forintot érő ruhadarabokat viselve tűnt fel a Mokka stúdiójában és a Ferencváros futballcsapatának mérkőzésén is. A showman akkor azt nyilatkozta a Magyarországon nem is kapható 458 ezer forintos Hermés övről, melyben kedvenc csapatának szurkolt, hogy fogalma sem volt arról, mennyibe kerül a kiegészítő, hiszen ajándékba kapta a legjobb barátjától névnapjára.


Múlt héten volt Győző-nap. Ezt az övet a legjobb barátomtól kaptam a névnapomra, Bécsből hozta nekem. Fogalmam sem volt, hogy ennyibe kerül! Azért hordom minden meccsre, mert a piros a győzelem színe. Azt mondják, mindig kell legyen rajtunk valami piros, ha szerencsét akarunk az életben

– mondta Győzike, aki annyira megdöbbent az öv árán, hogy azt később jótékony célra fel is ajánlotta.

„Felajánlom a Heim Pál Gyermekkórháznak az árát. Aki elsőként jelentkezik, elutalva a Heim Pál Alapítványnak a 458 ezer forintot, azé az öv” – jelentette ki magabiztosan.

Most viszont a Blikk megtudta, hogy a különleges kiegészítő már jó ideje Gáspár Győző ruhatárához tartozikFacebookon a sztár által közzétett fotók között ugyanis több is arról árulkodik, hogy Győzi már 2020-ban is ugyanezt a darabot viselte.

Ezek szerint a piros valóban a szerencse színe lehet: a 2020-2021-es szezon egyik nagy eredménye Győzike kedvenc csapatának, a Fradinak az volt, hogy az 1995–1996-os szezon után először jutottak be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ahol végül negyedik helyen végeztek.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?