Celeb / Híresség

Pamela Anderson exférje 7 liter vodkát ivott naponta, ez lett a következménye

Tommy Lee, a Mötley Crüe dobosa saját bevallása szerint korábban naponta körülbelül hét liter vodkát ivott. Most őszintén beszélt alkoholfüggőségéről, és elismerte, hogy élete egyik legnagyobb mélypontját élte ebben az időszakban.

 

 

 

„Könnyű beleszeretni abba, ahogy érzed magad tőle, ahogy ellazít, és egyszer csak azt mondod, hogy »A francba! Napi hét liter vodkát iszom?« Most már meg akarod ölni magad” – mondta a zenész Bill Maher podcastjében, a Club Randomban.

Hozzátette, hogy úgy érezte, a mája már alig működik, azonban egy orvoslátogatás után döbbenten értesült arról, hogy nem lettek hosszú távú hatásai az ivásának. Annyira meglepődött, hogy azt hitte, összekeverték az eredményeket valaki máséval.

„Az orvos azt mondta, jól vagyok. Én meg csak, kérdezgettem, hogy »biztos vagy benne, hogy…? Hadd lássam. Az én nevem van ott, vagy valami japán fickó eredményeit olvasod fel?« Ez lehetetlen” – mondta.

Pamela Anderson exférje 2019-ig küzdött az alkoholizmussal, elmondása szerint főleg unalomból ivott. Végül rájött, hogy ha ennyit iszik, valószínűleg bele fog halni.

A 61 éves zenész elmondta, hogy ezt követően bevonult egy rehabra, és azóta józan. Azonban hozzátette, hogy napról napra megküzd a józanságért.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?