Celeb / Híresség

„Az egész négy másodperc volt” – Először beszélt kamerák előtt Dávidka tragédiájáról L. L. Junior volt párja

Budapest — Nem múlik a fájdalom, és soha nem is fog! Egész életében hibáztatja majd magát a kisfia, Dávidka (†3) halála miatt Hopp Csilla, L. L. Junior (38) volt párja. A megtört asszony a Fókusznak nyilatkozott, és kijelentette, harcol azért, hogy visszakapja nagyobbik gyermekét, Lacikát (6).

 

 

 

 
 

Csilla a műsorban elmondta, végignézte a tragédiát, ahogy a kocsi elgázolja a kisfiát.

– Az egész négy másodperc volt – mondta az édesanya, aki – bár rendkívül megviselte a baleset – nem őrült bele a gyászba.

– Jól vagyok, nincsenek pszichés zavaraim. Képes vagyok nevelni Lacikát. Sőt, nagyon is szeretném, és nagyon várom azt a pillanatot, hogy velem legyen – bizakodott az RTL Klub műsorában az asszony, akinek legnagyobb félelme jelenleg az, hogy nem tudja, a kisfia hogyan dolgozza fel az öccse halálát. Lacika ugyanis szintén végignézte a balesetet. 

– Nem tudom, a gyerek hogyan gondolkozik ezzel az egésszel kapcsolatban, hiszen nem vagyok ott vele. Nem tudok annyit beszélgetni vele. Viszont, amikor találkozunk, sokszor emlegeti Dávidot – árulta el Csilla, akinek nem múlik el perc az életében, hogy ne gondolna a kisfiára.

– Az utolsó percekig mosolygott, annyira csodálatos volt az egész lénye. Annyira hálás vagyok azért, hogy én voltam az anyukája. És szeretném, ha az emberek nem ezt a hatalmas tragédiát látnák benne, hanem, hogy ő egy igazi csoda – küzdött a könnyeivel az édesanya, akinek újra és újra lejátszódik a szeme előtt a tragédia.

– Ha ott sem vagyok, akkor is magamat hibáztatnám, mert nem voltam ott. Vagy mert nem velem volt. Hibáztatom magam. Igen. És szerintem fogom is életem végéig. De Lacikának szüksége van rám, és szüksége van arra, hogy ne hibásokat keressünk – jelentett ki Csilla, aki természetesen harcol azért, hogy a nagyobbik fia – akit a tragédia óta az énekes nevel – visszakerüljön hozzá.

 

 

 

 

 

 

– Mindent bebizonyítok – jelentette ki eltökélten Csilla. – Nem a nyilvánosságnak, hanem a bíróságon. És tudom, és bízom benne, hogy olyan ítélet születik, ami jó a gyereknek is és nekem is. Ez a legfontosabb, azt hiszem…

A baleset előtt egy héttel megműtötték a kisfiút

Dávidka a halála előtt néhány nappal orrmandulaműtéten esett át, de az édesanyja szerint már jól volt. Azért is mentek el a végzetes nap délutánján fagyizni, hogy a nehéz hét után szerezzen egy jó napot a fiúknak. – Jó állapotban hagytuk el a kórházat, nem volt semmi komplikáció. Otthon sem volt semmi, tényleg, még az orra sem vérzett. Annyira jól viselte és ügyes volt. A nehéz hetünk után szombaton szerettem volna a gyerekekkel egy zuglói családi rendezvényen eltölteni egy kis időt. Fagyiztunk. Csak azt szerettem volna, hogy kikapcsolódjanak – csuklott el Csilla hangja a műsorban.
 

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?