Celeb / Híresség

Varga Irén rendkívüli bejelentést tett: a botrány után, folytatja a karrierjét – videó

Varga Irén, vagy ahogyan sokan ismerik, Mahiana Roszallo néhány hete bejelentette, hogy visszavonul és nem folytatja tovább a karrierjét. Az egykori menedzsere ugyanis kitálalt arról, hogy mennyit keresett egy hónapban az előadó, mire költötte a pénzét és hogyan romlott meg a kapcsolatuk. Irénke most egy örömhírrel tért vissza: mégsem adja fel.

 

 

 

Varga Irén egykori menedzsere, Kaszás Imre pár hete borította a bilit, és kitálalt arról, hogy a Mahiana Roszallo művésznéven ismert asszonyság mennyi pénzt keresett egy hónapban és mire költötte el a fizetése nagy részét. Természetesen Irénke sem hagyta szó nélkül a kijelentéseit, majd durván beleállt a fiatal fiúba azzal kapcsolatban, hogy milyen keveset kapott tőle, valamint mennyire rosszul bánt vele. Az ügyet végül azzal zárta le, hogy mivel ő már férjes asszony, így többé nem használja a Mahiana Roszallo nevet, sőt, vissza is vonul.

„Varga Irénke vagyok, Jónás Lászlóné. Nem vagyok Mahiana Roszallo, hanem Jónás Lászlóné” – jelentette be akkor. A Blikknek kendőzetlen őszinteséggel vallott néhány napja a menedzsere a közös munkáról, aki többek között azt is szóba hozta, hogy hogyan romlott meg a kapcsolatuk. Most újabb fejlemények láttak napvilágot, miszerint az előadó mégsem tervez visszavonulni. A hivatalos TikTok-oldalán jelentkezett be a nagy hírrel.

@mahianaroszallo Replying to @•Nóri :]• •Friends so se fogom fel adni montam mar #mahianaroszallo #vargairen #enekesno #irenke #vargairenszelina ♬ original sound – jónás lászlonè

Sziasztok! Tévedtetek, tévhitben voltatok, mert én vissza fogok majd jönni és nem fogom annyiban hagyni! Visszajövök és folytatom a karrieremet! Idők kérdése és visszajövök, puszi mindenkinek– tálalt ki a közönségének.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?