Egyéb

A lány sírva videózta, hogy a nővér mit csinál haldokló apukájával

Amikor egy beteg ember bekerül a kórházba, az orvosok mindent megtesznek az életéért. Az ápolók közül van, aki rutinfeladatokat lát el. De nem mindenki.

 

 

 

 

 




 

Amikor a korábban kiváló egészségnek örvendő Robertnek légzési problémái lettek, és bevitték a kórházba, a család attól tartott, hogy már nem fog élve kijönni onnan. Súlyos állapota miatt az elfekvőbe került.

Az ott dolgozó nővérről, Brendáról, ismert volt, hogy a munkáján túl is mindent megtesz a betegekért. Hamarosan szoros kapcsolat alakult ki közte és Robert között.

Amikor Robert lánya ment látogatóba, hamar rájött, hogy apukája milyen kitüntetett figyelmet kap. Amikor a férfi elmondta Brendának, hogy a „You light up my life” a kedvenc zeneszáma, akkor másnap a nővér már a dalszöveggel tért vissza.

 

 

 

Robert lánya felvette, ahogy Brenda a férfivel énekel, és közben a könnyeit törölgette. Elmondása szerint a figyelmes nővér kedvessége miatt apukája egész kisugárzása megváltozott, és látszott rajta, hogy élni akar. Senki nem számított rá, hogy Robert a lélegeztető maszk ellenére megtalálja az erőt magában, hogy ő is énekeljen.




Az igazi csoda csak ezután jött, amikor Robert állapota javulni kezdett. A férfi felépülését nagy részben Brendának tulajdonítja a család. Annak a nőnek, aki már 14 éve énekel a betegeinek, és áraszt el mindenkit törődésével és szeretetével.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?