Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti ebből tartja el családját – Meglepődsz, mivel foglalkozik

Gáspár Zsolti édesapja nyomdokaiba lépett.

 

 

 

 

 




Gáspár Győző egy évvel fiatalabb öccse, Gáspár Zsolti először a Győzike Show-ban tűnt fel, majd az Édes Életben szerepelt, napjainkban pedig az Ázsia Expressz 2 című reality műsorban láthatják őt esténként a tévénézők unokahúga, Evelin oldalán. Győzikéhez hasonlóan testvére is nagy showman, igazi mókamester, ennek ellenére sosem tervezte, hogy valaha is híres lesz. Helyette az édesapja nyomdokaiba lépett.

Gáspár Zsolti Joshi Bharatnak mesélte el a FEM3 Caféban, hogy a hírnévre mindig is szeretett bátyja vágyott. Gyerekkorában félénkebb volt, ellenben testvére imádott szerepelni.

– Mindig központban volt a Győzi, sztár akart lenni. Az iskolában is a gyerekeknek műsort adott elő, és mindig vitte magával Michael Jacksonnak a képeit, és azokat mutogatta a többieknek, hogy ő is majd ilyen nagy ember lesz. Én viszont édesapám nyomdokaiba léptem – mesélte.

Elmondta, bár pincérnek és felszolgálónak tanult a középiskolában, egy percet sem dolgozott a vendéglátásban, helyette a családi vállalkozásukat, a sertéstelepet vette át az apjától. Körülbelül 14 éves korától járt rendszeresen ki a telepre az apjával, 17 éves korától pedig már ott is dolgozott.

– Megláttam benne a nagyobb lehetőséget, hiszen az csak a miénk, ne vigyék el, jobb, ha odafigyelek rá. Azt gondoltam, jobb, ha maradok ott a telepen. Békés megyében meg Győr-Moson-Sopron megyében vannak telepeink – magyarázta.

 

 

 

 

 

 

A munkája miatt az állatokra úgy tekint, mintha a haverjai lennének, nincs is szíve húst fogyasztani. Az egészségi állapota volt a másik ok, hogy vegetáriánus lett. Öt évvel ezelőtt hasnyálmirigy-gyulladást kapott, kórházban kellett ápolni Győrben, azóta nem eszik húst.

gáspár zsolti fem3

Szereti a munkáját, nem hiányzik neki a hírnévvel járó felhajtás, ezt már a Meglepetés magazin újságírójának mondta el.

JÓL ÉRZEM MAGAM A TELEPEN, A DISZNÓK KÖZÖTT, NEM TARTOM BÜDÖSNEK EZT A MUNKÁT. A CSALÁDUNK JÓLÉTÉT A HÁZTÁJIBÓL ALAPOZTUK MEG.

A családi életéről is beszélt: feleségével három gyermeket nevelnek, Gabica 23 éves, az ikerpár, Nikol és Nikolasz 18 esztendős.

– A gyerekeimet és a feleségemet nem engedem szerepelni. Félek, hogy valaki szemet vet a csodálatos feleségemre. A házasságom örökre szól, ezt megfogadtam. A gyerekeim számára egyébként Evelin a követendő példa. Az unokahúgom szorgalmára, eszére és tudására az egész családunk nagyon büszke. Ő az egyetlen diplomás, két idegen nyelvet beszélő a famíliánkban – tette hozzá.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?