Celeb / Híresség

Kórházba került Schobert Norbi: leállt a szíve, újra kellett éleszteni

Többször is újra kellett éleszteni.

 

 

 

Schobert Norbi mögött nehéz évek állnak. Metropol számolt be arról, hogy Schobert Norbi korábban a háza előtt összesett. A szörnyű esetet a térfigyelőkamerájuk rögzítette, amelyről látható, hogy többen is elmentek mellette, senki nem segített. Végül a kutyája ment át a szomszédhoz, és felhívta a figyelmet eszméletlen gazdájára. De nem ez volt az egyetlen szörnyűség, ami a múltjában történt. 

A karrierje és az egészsége szempontjából is sok nehézséget állt ki Schobert Norbi az utóbbi időben. Ahogyan arról már beszámoltunk, Norbit az a vád érte, hogy a márkájával éveken át átverte az embereket, ezért 40 milliós fizetést kellett kifizetnie. Azt mondta, neki nem is a büntetés fájt igazán, hanem az, hogy az emberek kételkedni kezdtek benne. 

Norbi most Hajdú Péter vendége lesz, az adásban pedig sok megrázó részlet derült ki egészségügyi állapotáról: 

Az intenzív osztályon kétszer-háromszor állt meg a szívem és a gép defibrillált. És többször éreztem azt, hogy a szívem fibrillál, majd megáll. Akkor elkezdek süllyedni, plafon kinyílik, megyek a fény felé

„Az utolsó gondolatom Réka volt, és azt kértem az Istentől, hogy drága Istenem, akármilyen tróger vagyok, bocsájtsd meg az összes bűnömet, és engedj vissza. Nem akartam ezt a fájdalmat okozni Rékának. Három gyerekkel itt hagyni nem akartam őt. És visszajöttem” – mondta Norbi. 


– Nagyon nehéz lenne leírni azt az 1 napot, amit együtt töltöttünk, mert a könnyeket és a nevetést látni kell. Annyi mindenen ment keresztül, hogy 1 hét is kevés lenne, hogy mindent elmeséljen. Hozzám csak 1 napra költözött be, de még mindig a beszélgetéseink hatása alatt vagyok – írta Hajdú Péter.
forrás: borsonline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?