Celeb / Híresség

A második gyermek után minden megváltozott Istenes Bence és Csobot Adél életében: „Nem érhet véget”

Őszintén elmondta Bence.

 

 

 

 
 

Istenes Bence őszintén elmondta a Borsnak, mennyire fontos számukra Adéllal az, hogy sokat legyenek együtt kettesben. Végre volt rá alkalmuk. „A napokban volt alkalmunk Adéllal néhány órát kettesben tölteni, elmentünk vacsorázni, ami két gyermek után szinte ünnepnek számít. Úgy gondoltam, hogy ezt a fontos és ritka pillanatot megosztom, és felhívom a családosok figyelmét arra, hogy ha kell, tudatosan töltsenek együtt kettesben is időt, különben nagyon hamar elhidegülhetnek egymástól – mondja lapunknak az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence, aki tapasztalatból tudja, milyen fontos az, hogy a szülővé válás után a partnerek ne csupán anyaként és apaként tekintsenek egymásra.”

Az első fiuk születésénél még más volt. „Amikor az első fiunk, Nátán megszületett, egyszerűen mentek a dolgok. Ugyan némi lemondással járt, hisz már nemcsak magamért, hanem Adélért és Nátánért is felelősséggel tartoztam, de inkább a szépségeit éreztem annak, hogy egy család lettünk. Amikor viszont megszületett a második fiam, rájöttem, hogy innentől kezdődik igazán a kemény munka. Mert míg egy gyerek kikapcsolódás, kettő maga az őskáosz.”

 

 

 

 

 

Emellett pedig oda kell figyelniük arra is, hogy kapcsolatuk minden téren rendben legyen, hiszen még nagyon fiatalok. „A kommunikáció mellett a s**xualitás a kulcsa talán mindennek. Vágyjunk egymásra, és ne kényelmesedjünk bele abba, hogy szülők lettünk, mert ez elhidegüléshez vezet, pedig ha belegondolunk, pont azért vállalunk gyereket, hogy megkoronázzuk a kapcsolatunkat. Fiatalok vagyunk, nem érhet véget huszonévesen az életünk csak azért, mert szülők lettünk. Igenis, néha önzőnek kell lenni, mindent meg kell tenni azért, hogy el tudjunk menni kettesben valahová. Hiszem, hogy ha két ember összetartozik, bármit meg tud oldani.”

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?