Celeb / Híresség

Gáspár Evelin felhagyott a diétával – Friss fotóján így néz ki

Gáspár Evelin az Ázsia Expressz után kicsit lazítani szeretne.

 

 

 

Gáspár Evelin március 27-én indult az Ázsia Expresszben részt vevő többi hírességgel és a stábbal Srí Lankára, illetve Indiába. A TV2 túlélős reality műsorában a nagybátyja, Gáspár Zsolti volt a párja. Másfél hete értek haza. Győzike lánya intenzív sporttal és szigorú diétával készült a megmérettetésre, az elmúlt másfél hónap embert próbáló volt a számára, ezért úgy döntött, egy időre felhagy a diétázással, és kevesebbet sportol. Most nincs motivációja, hogy jobban odafigyeljen az alakjára, pláne, hogy amúgy sincs olyan jó idő, a több réteg ruhával el lehet takarni a testünket.

 

 
 

 

Gáspár Evelin a FEM3 Caféban klasszikus almás pitét készített. Szerinte jók a klasszikus sütemények, ő ezeket igyekszik is letanulni a nagymamájától, és szerinte divathóbort lett a mentes étkezés, sokan akkor is laktóz- vagy gluténmentes étrendet követnek, amikor nincs is rá szükségük, közben pedig elfelejtik, hogy hiába bio vagy vegán egy sütemény, az is hizlal. Ő egyébként abba a kategóriába sorolja magát, aki a levegőtől is hízik.

gaspar-evelin

 

 

 

 

 

– Én sajnos a végletek embere vagyok. Most sajnos az az időszakom van, hogy egyáltalán nem sportolok, és mindent eszek, mert egy nagyon intenzív időszakon vagyok túl: napi két edzés, nagyon szigorú diéta. Ugye, készültem a kalandomra, és most kicsit megengedtem magamnak. Oké, hogy a nyár jön, de most pont esik az eső – mondta a mai adásban.

A 24 éves lány azt is elárulta, hogy az edzés terén most elveszítette a motivációját, nem is esik jól elmennie az edzőterembe. Igaz, hozzátette, hogy Salgótarjánban, a szüleinél időzve azért heti kétszer elmegy edzeni: spinningre és crossfitre.

gaspar-evelin-januar

Január elején is a FEM3 Caféban mesélt arról, hogy a családjával Törökországban töltött karácsonyi ünnepek és a szilveszterezés alatt sem figyelt a kalóriákra.

– Bevallom, egy kicsit az egész éves munkámat háttérbe raktam, és inkább az élvezeteknek éltem. Volt egy bonbonozó, körülbelül 30 bonbon közül tudtál választani. Volt, hogy egész nap ott lógtam. Nagyon édesszájú vagyok, nekem ez az egy rossz szokásom van. Fogadalmam, hogy leszokok az édességről 2019-ben. Talán egész évben nem néztem ki ilyen pufin, mint most – mondta a január 7-i adásban.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?