Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti: A lányomnak néztem ki Demcsák Zsuzsa párját

A Bors főszerkesztőt váltott: egy napra Gáspár Zsolti ült a vezetői székbe. Ideiglenes főnökük a szombati lapszámuk szerkesztése közben sztorizott az Ázsia Expressz 2 során átélt élményeiről, és megtudtuk: bár vejének szánta Kri­shant, végül Cupidót játszva összehozta Demcsák Zsuzsával.

 

 

 

 

 




Ritka alkalmak egyike, amikor lapunk főszerkesztője kiengedi a gyeplőt a kezéből, és másnak adja az irányítást. Pénteken azonban ilyen napra virradtunk. A Bors főnöki székét az Ázsia Expressz 2 mókamestere, Gáspár Zsolti foglalta el, akit csapatunk a nagy munka előtt kiadós reggelivel várt. Jóllakva aztán körbevezettük, és megmutattuk neki szerkesztőségünk minden zegét-zugát, hogy betekintést kapjon ideiglenes beosztottainak feladatkörébe.

Zsolti hamar átérezte a vezetői feladat súlyát, a lapindító értekezletet is megtartotta: eligazította a rovatvezetőket és a szerkesztőket, eldöntve, hogy szombati számunkban melyik oldalon milyen cikkek szerepeljenek, majd újságíróinknak is kiadta a munkát. Segítségével a címlapsztori is hamar megszületett, ázsiai kalandjáról mesélve ugyanis pikáns részleteket árult el Demcsák Zsuzsa mesébe illő szerelméről.

 

 

 

 

 

 

 

Az ideiglenes góré elmesélte: mielőtt kiderült volna számára, hogy Zsuzsa és férje, Krishan megtetszettek egymásnak, a saját vejének szánta az indiai jógamestert.

– Krishan indiai stábtag volt a forgatások alatt, és az első pillanattól jóba lettünk. Rögtön kiszúrtam, hogy nem csak jóképű és tanult, de igazi jó ember is. Pont olyan, amilyen úriembert a nagylányomnak, Gabicának szánnék. A telefonján mutattam is neki képet a lányomról a közösségi oldaláról, és nagyon tetszett neki Gabica – árulta el lapunknak Zsolti, aki mégis hamar letett nagy tervéről, amikor megérezte a kölcsönös vonzalmat Zsuzsa és vágyott veje között.

– Szemtanúja voltam a pillanatnak, amikor Krishannak megakadt a szeme Zsuzsin, és fordítva. El is kezdtem őket heccelni, hogy érzem, itt forr a levegő, és ebből szerelem lesz. Szóval bő­ven volt szerepem abban, hogy összemelegedjenek, és igazam is lett. Pár nap alatt úgy összehangolódtak – nevetett Zsolti, aki elsőként vette észre a napokkal később már ott csillogó gyűrűt az egykori műsorvezető ujján.

Zsuzsa és Krishan ugyanis hiába próbálta a hirtelen lángra lobbant érzelmeit mások számára észrevétlenül megélni, Zsolti előtt nemhogy az eljegyzési ékszer, még szerelmük beteljesedésének éjszakái sem maradtak titokban.

 

 

 

 

 

 

 

 

– Láttam, hogy egyre többet beszélgetnek, és akkor már éreztem, hogy itt valami komoly dolog alakul. A közel kéthetes forgatási leállás alatt bőven volt idejük megismerni egymást, és akkor már egy szobából is jöttek ki, Zsuzsa ujján pedig gyűrű ragyogott. Kérdeztem is róla, de csak nevetett, és annyit mondott: ismerem a férfit, akitől kapta az ékszert. Bevallom őszintén, na­gyon boldog voltam. Igaz, Kri­shan nem lett a Gáspár család tagja, de a lehető legjobb helyen van Zsuzsa mellett. Egyet bánok csak, hogy nem én adhattam össze őket. Egész biztos nagyobb ceremóniát csapok, mint Kandász Andi.

A házaspár és Zsolti egyébként a forgatások óta napi kapcsolatban van, így nem meglepő, hogy a tarjáni mókamester már a hivatalos menyegzőn is látja magát. De nem venné zokon, ha végül kimaradna a magyarországi lagziból, nászajándékát – egy egész malacot és mindent, mi szem-szájnak ingere – akkor is eljuttatná az ifjú párnak.

– Én egy igazi boldog párt látok, és szerintem hamarosan bővül a család egy kisbabával. Szerintem nincs nagyobb áldás a gyermeknél, hát még ha ikrekről van szó. Úgyhogy ezúton szeretném felajánlani Krishannak, hogy elárulom, miként lehet egyből két gyermeket nemzeni, ahogy én tettem.

 

 

 

 

 

A cikk szerzője és forrása: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?