Celeb / Híresség

Ugyanolyan szteroidokkal lövi magát Alekosz, mint Berki Krisztián: „Nem okoz nagyobb kárt, mint heti egyszer berúgni”

Nagy Alekosz brutálisan kigyúrta magát, ezt nemcsak az edzéseknek, hanem a folyamatos szteroid kúrának is köszönheti. Bár ugyanolyan szereket használ, mint amelyek közre játszhattak Berki Krisztián halálában, a celeb azt vallja mindez, egyáltalán nem káros az egészségére.

 

 

 

A ValóVilág 4 győzteseként megismert híresség lesz a vendég a Frizbi TV Beköltözve Hajdú Péterhez legújabb adásában, amelynek premierje péntek este 19 órakkor lesz a YouTube-on. A műsor során előkerülnek Alekosz tavaly készült fotójai is, amelyeken nagyon izmos. Mint mondja, ezt nemcsak az edzésnek, hanem a szteroid kúrának köszönheti.

– Most négy hónapja nincsen bennem szteroid, jelenleg a tisztulási folyamat zajlik. Nagy hibát követtem el, mert nem teljesen megszüntetni kellett volna, csak szinten tartani. Márciusban jön a második szteroid kör, ami szintén 6-7 hónapig fog tartani. A korábbinál nagyobb leszek, mert minden kör rakódik egymásra. A hatodik kör már nagyon látványos lesz – mesélte Alekosz, aki ugyanolyan készítményt használ, amit éveken át a 2022-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián is. Egyesek szerint ez is közrejátszhatott az izomceleb halálában.

– Az injekció olajos, olyasmi mint amit Berki Krisztián is kapott. Van egy képzett nővér ismerősöm, ő adja be hetente háromszor a fenekembe. A tablettát pedig minden nap szedni kell. Erre gyúrok rá – magyarázta.

Bár nem orvosi felügyelet mellett alkalmazza, rendszeresen csináltat vérképet. Nem gondolja azt, hogy ez bármennyire is káros lenne az egészségére.

– Irreális mennyiségben növekedési hormonnal kiegészülve lehet káros, de az én nem szedek. Ezek a szteroidok erre lettek kitalálva, erre valók, mi káros ezen? Jót tesz. Nem okoz nagyobb kárt mint heti egyszer berúgni – jelentette ki.

Alekosz szeptemberben állt le a szerek használatával, de hamarosan újrakezdi. Az is motiválja az újabb kúrában, hogy kigyúrtan sokkal jobb esélye volt a csajoknál.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?