Belföld, Celeb / Híresség

„Nem hiszek a szememnek” – 145 kilót fogyott eddig Rácz Géza

Rácz Gézát bő 2 éve ismerhette meg az ország, a fiatal fiú talán egyike volt a legelhízottabb magyaroknak, 317 kilogrammot nyomott. Schobert Norbi azonban elhatározta, segít a fiatalon: edzés és életmódprogramot dolgozott ki neki.

 

 

„23 hónap. 317-ről lementünk 180 alá, így a fogorvos ideje is eljött!” – erősítette meg Norbi a TV2-nek, aki nagyon boldog, hogy a szárnyai alá vett fiatal fiú ilyen nagy fejlődésen ment keresztül az elmúlt közel két évben. Az akkor 17 éves Géza ugyanis rendkívül rossz fizikai állapotban volt, szervezete a végsőket rúgta.

A fiúnak azonban sikerült felülkerekednie fékezhetetlen étvágyán és falási rohamjain, lépésről lépésre lefogyott, ami családjának is megkönnyebbülés.

„Magyarország szénhidrát mérgezésben él. Ezért tartunk itt és ezért van millió cukorbeteg. Napi 120-160 g helyett megesznek 6-800 grammot. Ez elhizlal, kicsinálja az inzulin termelést.” – folytatta Norbi.

Géza további 80 kilótól szeretne megszabadulni, ezután plasztikai műtétek várnak rá, ugyanis idővel a fogyása után visszamaradt bőrfeleslegtől meg kell szabadulnia.

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?