Belföld, Celeb / Híresség

Kárász Róbert lesz a főpolgármesterségért induló Berki Krisztián kommunikációs tanácsadója

Az ATV műsorvezetője és a celeb tíz éve ismerik egymást. A hírt közleményben jelentették be.

 

 

 

 

 




Kárász Róbert, az ATV reggeli műsorának vezetője látja el kommunikációs tanácsokkal Berki Krisztiánt, jelentette be csütörtökön egy sajtóközleményben egy social media ügynökség.

Kárász Róbert és és Berki Krisztián több mint tíz éve ismeri egymást, és Berki úgy érezte, hogy „ideje ismét barátja tanácsát kérnie kommunikációs kérdésekben”.

Mint ismeretes, Berki Krisztián független jelöltként kíván indulni a budapesti főpolgármester-választáson. Amikor részben ezzel kapcsolatban, részben a bírósági ügyéről kérdezte Rónai Egon az ATV egyik műsorában, Berki kirohant a stúdióból.

Berki a közlemény szerint kiváló szakembernek gondolja Kárászt, aki már korábban is tartott neki órákat. A főpolgármesteri ambíciókat dédelgető Berki a későbbiekben akár állandó tanácsadójának is megtenné Kárász Róbertet, aki elmondta:

 

 

 

 

 

„Gyakran tartunk tréningeket olyan személyeknek, akik a nyilvánosság előtt készülnek megszólalni, fellépni.

Vannak ösztönös dolgok, amiket bárki tudhat magától, de vannak olyanok, amiket kisebb-nagyobb mértékben fejleszteni lehet és kell.

Egy barátommal évekkel ezelőtt kezdtünk el kommunikációs tréningeket tartani. Krisztián még akkor járt nálam, most ismét eljött egy tréningre, hogy még hatékonyabb legyen a kommunikációja.”

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?