Celeb / Híresség

Berki Krisztián elmondta a véleményét Kulcsár Edináékkal kapcsolatban

A celeb elmondása szerint Edina már 2017-ben úgy érezte, hogy párja nem támogatja.

 

 

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakítása nem csak a páros követői, de hazánk ismert személyiségei köreiben is állandó beszédtémát szolgáltat. Az influenszerek különválásával kapcsolatban az elmúlt hetekben többen is kifejtették véleményüket, ám Berki Krisztián most először árulta el róluk szóló gondolatait.

Az izomceleb ráadásul évek óta jó kapcsolatot ápol Edinával, amellett ugyanis, hogy 2017-ben együtt tartózkodtak Barcelonában, a Nagy Duettben és az Ázsia Expresszben is együtt versenyeztek, így nem meglepő, hogy azóta is nyomon követte a modell Csutival ápolt viszonyát.

„Edina nyilatkozta, hogy kérik: ne bántsák őt. Én sosem kérnék ilyet, hiszen csak rajtunk múlik, hogy mit mutatunk a követőinknek a közösségi médiában, és az is, hogy mit mutatunk a szerelmünknek. Ha nem vagy önazonos, az a kapcsolat tönkre fog menni, mert hosszú távon senki nem tud szerepeket játszani. A férfi is csak úgy lehet boldog, ha megvalósítja a párja fejlődését, ha támogatja benne” – nyilatkozta a HOT! Magazin megkeresésére Krisztián, aki azt is elárulta, hogyan kerültek közelebb egymáshoz Edinával 2017-ben.

„Abban az évben Barcelonában, a FIBO fitneszeseményen Edinával mindketten jelen voltunk egy kisebb csapat tagjaként. Akkor közelebb kerültünk egymáshoz, beszélgettünk sokat, elmondta, hogy énekes szeretne lenni, de a párja valamiért nem figyelt rá ebben a tekintetben. Edina által lett ismert ember Csuti, a férje segíthette volna, hogy énekesnő váljon belőle. Egy kapcsolat sikere azon múlik, hogy mennyire kedves az ember a párjához, mennyire figyel a másikra. Sajnálom, hogy ők ketten szétmentek, de sok sikert kívánok a zenei karrierhez.”

Az emlékezetes barcelonai napok során azonban lehet, hogy több is történt a két fél között. Hódi Pamela ugyanis pont ekkor jelentette be, hogy Berkivel külön utakon folytatják az életüket, akkori híresztelések szerint pedig Edina és Csuti kapcsolata is válságba került.

A feltételezésre Krisztián rövid, ám sokat sejtető választ adott a Hotnak.

„A múltam okkal nincs benne a jövőmben” – mondta a celeb.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?