Celeb / Híresség

Ennyit kereshetne eredeti szakmájában Gáspár Evelin

Habár Gáspár Győző nagyobbik lányának nem csak diplomája, hanem két felsőfokú nyelvvizsgája is van, ő mégis inkább „celeblétet folytat.” A Pénzcentrum most annak járt utána, mennyit kereshetne eredeti szakmájában, ami kétségkívül nem annyira izgalmas, mint édesapja foglalkozása, de legalább biztos bevételt jelentene.

 

 

 

 




Gáspár Győző, az ismert előadóművész, vállalkozó és valóságshowszereplő nagyobbik lányát jól ismerhetik a magyar reality-rajongók a televízióból. A kiskamaszból a show utolsó epizódja óta felnőtt nő vált, aki most az is elárulta, ami a magyar internetezőket állítólag a legjobban izgatja, hogy mi a végzettsége.

Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad… című műsorából kiderült, hogy az internetezők leggyakrabban arra keresnek rá, hogy milyen iskolai végzettséggel rendelkezik Gáspár Evelin.
Közgazdász a végzettségem, két felsőfokú nyelvvizsgám van. Úgyhogy igen, közgazdász vagyok, de celebéletet folytatok – vallotta be.

Hogy Evelin melyik egyetemen végzett, és pontosan milyen szakriányon, nem tudjuk, de a doplomantul.hu adminisztratív adatbázisából tudni lehet, mennyit keresnek a kezdő közgazdászok. A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodási és menedzsment szakán végzetteknek a kezdő fizetése bruttó 393 ezer forint, a Budapesti Műszaki Egyetemen ugyanezen a szakon végzettek 330 ezer forintoskezdő fizetésre lehet számíthatnak. A PTE-n ugyanez 326 ezer, a SZIE-n 314 ezer forint.



 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?