Celeb / Híresség

LL Junior sírástól elcsukló, feldúlt hangon, a temetőből, élőben válaszolt elhunyt gyermeke édesanyjának vádjaira

LL. Junior máris reagált, miután elhunyt gyermekének édesanyja – akivel a tragikus baleset pillanatában Dávidka együtt volt – nyílt levelet írt saját Facebook-oldalán.

 

 

 

 




 

KAPCSOLÓDÓ:

 

„Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért” – megszólalt LL Junior volt élettársa, Csilla

Saját Facebook oldalán, a nyilvánosságnak szánva, „Nyílt levél” címmel írt hosszú, kemény hangú üzenetet LL Junior elhunyt kisfiának édesanyja, akivel a tragikus baleset pillanatában Dávidka együtt volt. Ahogy korábban megírtuk: L.L Junior kisfia életét vesztette egy autóbalesetben. A tragédia Zuglóban történt, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél.

LL Junior úgy kezdte, nem szeretett volna ezekről a dolgokról beszélni, de gyermekei édesanyjának nyílt levelére kénytelen reagálni. Megérti, hogy volt párja kikészült, és senki nem akarja elvenni a másik gyereket, Lacikát, aki most Juniorékkal van. Nem elvenni akarja, hanem közös felügyeletet: a hét egyik részében ő, másikban Csilla vigyázna rá.

 

KAPCSOLÓDÓ:

 

L. L. Junior levelet kapott a sofőrtől, aki elgázolta a gyermekét

Levelet írt L. L. Juniornak az a 76 éves sofőr, aki szombaton halálra gázolta Zuglóban az énekes hároméves fiát, írja az Index. A lap megkeresésére Mester Csaba, az énekes ügyvédje közölte, a levélben a sofőr az együttérzéséről és arról is ír, hogy apaként és nagypapaként valószínűleg soha nem dolgozza majd fel a halálos balesetet, ugyanakkor a felelősségét nem ismeri el.

LL Junior egyébként épp a temetőben van, a tragikus balesetben elhunyt gyermekének temetését intézi.

Azt mondja, hagyják őket békében gyászolni. Azt is közölte, nem fog „visszamocskolódni”.

 




Azt is közölte, pénteken délben lesz Dávidka temetése a Fiumei úti temetőben, fehér hintó lesz és fehér lovacska lesz neki – mondja a videón sírástól elcsukló hangon a gyászoló apa.

Azt is közölte, szerinte nagy valószínűséggel nem a sofőr volt a hibás, mindenkit terhelni fog a felelősség, aki gyermeke mellett volt a balesetkor.

A feldúlt hangú videón bár azt mondja, megérti, hogy Csilla most rossz állapotban van, de több, súlyos állítást is megfogalmaz vele kapcsolatban.

A tragikus történet részletei ismertek: LL Junior és a balesetben elhunyt Dávidka édesanyja már nem élnek együtt. A baleset idején, szombaton a kisfiú épp édesanyjával, Csillával volt, mikor Zuglóban a gyermek hirtelen átszaladt az úton, és egy az eddigi adatok alapján szabályosan közlekedő autó halálra gázolta.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?