Celeb / Híresség

„Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért” – megszólalt LL Junior volt élettársa, Csilla

LL Junior ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna.

 

 





Saját Facebook oldalán, a nyilvánosságnak szánva, „Nyílt levél” címmel írt hosszú, kemény hangú üzenetet LL Junior elhunyt kisfiának édesanyja, akivel a tragikus baleset pillanatában Dávidka együtt volt.

Ahogy korábban megírtuk: L.L Junior kisfia életét vesztette egy autóbalesetben. A tragédia Zuglóban történt, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél. Az énekes második gyermeke 2015-ben született, és szeptemberben töltötte volna be a negyedik életévét.

Korábban LL Junior jogi képviselője azt nyilatkozta: ügyfele, azaz LL Junior ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna.

 

KAPCSOLÓDÓ:

 

L. L. Junior levelet kapott a sofőrtől, aki elgázolta a gyermekét

Levelet írt L. L. Juniornak az a 76 éves sofőr, aki szombaton halálra gázolta Zuglóban az énekes hároméves fiát, írja az Index. A lap megkeresésére Mester Csaba, az énekes ügyvédje közölte, a levélben a sofőr az együttérzéséről és arról is ír, hogy apaként és nagypapaként valószínűleg soha nem dolgozza majd fel a halálos balesetet, ugyanakkor a felelősségét nem ismeri el.


 

Válaszképp kedden a gyászoló édesanya, LL Junior egykori párja nyílt levelet tett ki a Facebook-oldalára.

A fiatal nő azt mondja: harcolni fog azért, hogy kisfia vele maradhasson.

„Milyen ember,apa ,szülő vagy te,hogy még azt sem hagyod,hogy gyászoljak, hogy fájjon,hogy megélhessem a kínok kínját békében, harcra kényszerítesz a fiamért?! Elvitted. Odaadtam,ahogyan mindig, mert a gyerekeket néztem, hogy nekik mi a jó, amióta csak megszülettek.És te nem engeded, hogy velem legyen?” – írta a nő párjának címezve a sorokat.

„Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért… És szeretett fiam emlékére esküszöm,hogy megküzdök a fiamért, Lacikáért. GYÁSZOLOK!!!!!! Ezért nem nyilatkozom, mert ÉN megélem minden percét, nem a közösségi oldalakat nézem – írja a levél utolsó részében Csilla.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?