Celeb / Híresség

Megszólalt a Kőgazdag fiatalok körözött sztárja: Papacita elmondta, miért adtak ki elfogatóparancsot ellene

Lekerült a police.hu-n közzétett körözött személyek listájáról PSG Ogli védőbástyája, Papacita, mint kiderült egy be nem fizetett közlekedési bírság állt a dolog hátterében.

 

 

 

A Blikk is megírta, hogy a Kőgazdag Fiatalokból ismert Papacita a minap felkerült a rendőrség körözési listájára. A rendőrség akkori tájékoztatása szerint Hopka László (ez Papacita valódi neve) ellen sikkasztás miatt elfogató parancsot adtak ki.

A police.hu-ról már lekerült a parancs, sőt, maga Papacita tisztázta az okokat – vette észre a 24.hu.

PSG Ogli hivatalos Instagram oldalán egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban magyarázta meg a dolgokat a kigyúrt védőember.

Srácok, elmondjuk frankón, hogy arról volt itt szó, hogy volt egy lakcímváltozásom 3 évvel ezelőtt, és akkor volt egy pénzbírságom. Valami közlekedési kihágással, ami 143 ezer forintra emelkedett. Ezt reggel rögtön beutaltuk a rendőrségre, és visszaigazoltan, vissza is vették a körözést, tehát nem vagyok körözés alatt. Nincsen semmi probléma

– mondta el a videóban Papacita, aki azt is megmagyarázta, hogy miért sikkasztás állt az elfogatóparancs mögött:

Megkérdeztük az eljáró tisztet, hogy miért sikkasztásnak nevezik: az volt a válasza, azért, mert az államkasszából a pénzt elvettem, tehát nem fizettem be. Mindenkinek ajánlom, ha valakinek pénzbírsága van, fizesse be, akár 5 vagy 10 ezer forint, mert ez a rendszer így van felépítve. (…) 12 perc alatt elintéztük ezt a félreértést

– mondta.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?