Celeb / Híresség

A 62 éves David Copperfield irtó sármos még mindig – Friss fotón az illuzionista

David Copperfield legalább 15 évet letagadhatna a korából.

 

 

 

 
David Copperfield a világ legsikeresebb illuzionistája nemcsak tehetségével, hanem a sármjával is felhívta magára a figyelmet. Sok nő rajongott érte a ’80-as és ’90-es években, ráadásul szebbnél szebb nőkkel randizott, 1993 és 1999 között együtt volt Claudia Schifferrel. Már hosszú évek óta komoly kapcsolatban él a nála 28 évvel fiatalabb francia modellel, Chloe Gosselinnel, aki már egy kislányt is szült neki 2010-ben.

David Copperfield a sármjából nem veszített

A világhírű bűvész 1956 szeptemberében jött a világra, ám sokan nem hinnék ezt el róla, mert annyira remek formában van. Ezen a fotóján inkább egy negyvenes éveiben járó férfinak néznénk, nem pedig egy 62 évesnek. Instagram-oldalára is rendszeresen kapja a kommenteket, hogy mennyire jóképű és szexi pasi még mindig, ráadásul semmit sem öregszik.

 

 

 

 

 

david-copperfield-theo-wargo-getty
David Copperfield fiatalságának egyik titka, hogy még a napjainkban is nagyon aktív életet él. Las Vegasban rendszeresen fellép az MGM Grand kaszinóban, vannak olyan napok, amikor nem egy, hanem két előadást is tart. Egyébként már gyerekként rajongott a mágiáért, tízévesen már trükköket tanult, 16 évesen pedig már az egyetemen tanított bűvészetet. A sztár korábban a Forbesnak nyilatkozott arról, mi motiválja őt ennyi évtized óta.

– Imádok olyan élményeket kreálni, amelyeket még sosem látott vagy érzett senki sem, ha pedig ez sikerül is, akkor ez előre tudja vinni a művészetemet. Egyszerre vagyok áldott és átkozott, hogy sosem vagyok magammal teljesen elégedett. Még mindig annak a 16 évesnek érzem magam, aki napról napra jobb akart lenni. Minden fellépésemet felvesszük, ezeket pedig kielemezzük, hogy lássam, mégis milyen volt a közönség reakciója. Mindig azt keresem, mit lehetne még tovább fejleszteni. Sosem voltam öntelt magammal, csak ritkán fordul elő az a pillanat, amikor teljesen elégedett vagyok egy műsorommal – magyarázta a lapnak.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?