Celeb / Híresség

Letiltotta az Instagram Schobert Norbi lányának profilját egy fotó miatt

Schobert Larának 154 ezer követője volt. Már az is kiderült, melyik kép okozta a tiltást.

 

 

 

 




Meglepő dolog történt Schobert Larával: minden előjel vagy indoklás nélkül törölték az Instagram-oldalát. A Schobert-Rubint házaspár lányának ez már csak azért is nagy érvágás, mert az utóbbi időben egyre népszerűbb lett a képmegosztón, már 154 ezren követték.

Rubint Réka korábban elmondta a Blikknek, hogy a Szigeten buliztak – az anya nagyobbik fiával, Norbikával volt, Lara pedig egy másik koncerten szórakozott – amikor a lány észrevette, hogy elérhetetlenné vált az oldala. Mivel az Instagram nem értesítette ennek okáról Larát, szülei hivatalos levelet írtak a cégnek, hogy kiderítsék, mi történt.

Már csak azért is érthetetlen volt számukra ez a lépés, mert a kamaszlány nem üzleti célra használja a profilját, saját maga és rajongói kedvéért osztja meg a képeket, videókat. A tevékenységét Rubint Réka és Schobert Norbert is figyelemmel követik, így az elő sem fordulhat, hogy Lara túl provokatív fotókat töltsön fel magáról. Édesanyja szerint azonban nem is így szeretne magának hírnevet szerezni.

„Lara szabálykövető, megfelelő értékrenddel bíró gyerek, jó tanuló és sportoló. Az oldalán soha nem voltak provokatív képek, olyasmi, amit más ne tenne közzé. Természetes, hogy nyáron fürdőruhában látható, télen meg síruhában. Értem, hogy szeretnének példát statuálni, de akkor kössék a regisztrációt sokkal szorosabb korhatárhoz. A gyerekem értetlenül áll az eset előtt, és csalódott” – mondta a Blikknek a fitneszlady.

 




 

 

Most azonban végre választ kapott a család, kiderült, miért tiltotta le az Instagram Lara fiókját.

Rubint Réka árulta el, mivel volt problémája az Instagramnak lánya oldalán.

„Kiderült, hogy melyik képet találták kifogásolhatónak. Egy rendezvényen készült a fotó, amin Lara egy fehér rövidnadrágot és egy fekete bodyt visel. Nem értem, hogy miért találták ezt provokatívnak, mindenesetre természetesen igazoltuk, ő a mi lányunk, elküldtük a személyi igazolványunk fotóját. Reméljük, minél hamarabb visszaáll az oldal”

– mondta a Blikknek.

Úgy tűnik, Lara nem várja meg, amíg helyreállítja az Instagram a 154 ezer követővel rendelkező oldalát, mert máris megjelent egy újabb profil Schobert Lara néven. Ezt valószínűleg ő maga hozhatta létre, mert ugyanaz a szöveg szerepel a személyes bemutatkozás leírásában, ráadásul már édesanyja is bekövette 800 más felhasználón kívül.

Az oldal azonban jelenleg privát, ami azt jelenti, hogy egyelőre csak azok láthatják a posztjait, akiknek Lara megengedte, hogy kövessék.




 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?