Belföld, Hírek

Korábban is kínozhatták a halálra vert 10 hónapos kislányt – újabb részletek a kunmadarasi gyilkosságról

A nagyszülők szerint a nő új élettársa bántotta a picit. Azt állítják, korábban cigicsikk nyomát látták a kislány testén, ezért magukhoz akarták venni a gyereket.

 

 

KAPCSOLÓDÓ:

Megölte saját 10 hónapos babáját egy 21 éves édesanya Kunmadarason

 




Mint arról mi is beszámoltunk: borzalmas tragédia történt Kunmadarason.

Meghalt egy 10 hónapos kislány.

Megölésével az édesanyját gyanúsítják, egy 21 éves nőt.

A rendőrség közlése szerint augusztus 4-én egy kunmadarasi családi házban olyan súlyosan bántalmaztak egy 10 hónapos kislányt, hogy a gyereket hiába vitték kórházba, négy nappal később, augusztus 8-án belehalt sérüléseibe.

Az anyát augusztus 15-én gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Már akkor indítványozták a letartóztatását, amiről szombaton döntött az ügyészség.

Arról is beszámoltunk, hogy a 21 éves, gyilkossággal vádolt nő édesanyja szerint nem lánya, hanem valaki más ölte meg a 10 hónapos gyereket.

Az asszony azt állítja, hogy a fiatal anyát is folyamatosan verték, amikor pedig a gyereke meghalt, állítólag magával is végezni akart. „A fiatal nő kihallgatását követően a karcagi rendőrség második emeletéről kiugrott, jelenleg a debreceni Kenézy Gyula Kórházban kezelik, állapota súlyos – eltört a medencéje, a lába, az arc- és a mellcsontja is” – írja a Blikk.

 

 

 




 

 

„Most is szörnyű állapotban van, nagyon megviselte, ami történt, hiszen imádta a gyerekét” – mondta a nő édesanyja.

A gyanúsított nő édesapja azt mondta: a lánya másfél hónapja ismerkedett meg egy férfival Facebookon. Beleszeretett és rövid időn belül elköltözött szüleitől a férfihoz és családjához Kunmadarasra.

Az édesapa szerint a férfi lányokat futtatott, drogokkal is kereskedett. Tudomása szerint a férfi az ő lányát is futtatta Budapesten, és ilyenkor napokig nem tudták elérni a lányukat. A nagyapa szerint egy alkalommal a kisunokája 3 hétig idegenekre volt bízva.

A nagyszülők azt mondják, észrevették, hogy égés nyomai találhatók a kislány testén.

„Az oldalába cigicsikk volt belesütve. A kisujja meg volt égve így cigicsikktől és a lábával nem voltunk megelégedve, az is meg volt égve a kislánynak”

– mondta a nő apja az atv híradójának. Ezután a nagyszülők a gyámügyhöz fordultak, mert magukhoz akarták venni a kislányt, ám a gyámügy visszaadta a csecsemőt az anyjának.

A fiatal nő édesapja szerint nem a lánya bántotta az unokáját, hanem a lányuk új élettársának állt útjában a kislány.

A történtekért a nagyszülők a gyámügyet tartják felelősnek.

„Én mindenképpen feljelentem a gyámhatóságot, mert ők nagyon nagy hibát követtek el. Nem mentünk volna rendőrségre, nem lett volna öngyilkosság, nem lett volna gyilkosság” – mondta a kislány nagyapja az atv-nek.

Több lap is azt írja, hogy a kislány szerveit felajánlották, amivel három gyermek életét is megmenthette.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?