Érdekes

6 napig a kocsijában rekedt, rágógumis doboz mentette meg az életét

Hihetetlen életösztön munkált egy belga nőben.

 

 

 

 

 

Nem akármilyen sztori látott napvilágot Belgiumban: egy 45 éves nő hat napig a kocsijában rekedt, miután árokba borult. A sofőr csodával határos módon életben tudott maradni a szörnyű körülmények ellenére – írja a BBC.

Corine Bastide-nak július 23-án veszett nyoma Liège közelében, két nappal azelőtt, hogy a hőmérséklet közel 42 Celscius-fokra felment. Bastide egy elhagyatott útszakaszon bucskázott be az árokba, a gerince megsérült, emiatt pedig nem tudott rendesen mozogni.

„Azt hittem, hogy soha nem fognak rám találni. Az első este folyamatosan csöngött a telefonom, de nem tudtam felvenni a mobilomat. Másnap már egyetlen egyszer sem hívtak. A legrosszabb az egészben az volt, hogy üvegszilánkokon feküdtem végig. Megpróbáltam magam felemelni, de azt éreztem, hogy az egész hátam leszakadt” – mesélte Bastide a kórházi ágyán fekve.

 

 

 

 

 

 

A 45 éves hölgy helyzetét a nagy hőség mellett az is rontotta, hogy a hat nap alatt alig jutott vízhez, saját bevallása szerint éhséget azonban nem nagyon érzett. Elmesélte, hogy egy rágógumis doboznak köszönheti az életét, abba gyűjtött ugyanis esővizet, amikor csak tudott. Ez persze nem volt egyszerű művelet, mert valahányszor felemelte a kezét, elájult.

Bastied kórházi ágyban fekve

Bastide azt állítja, a legnehezebb pillanatokban a gyermekeire gondolt, ez sokat segített neki abban, hogy ne hagyja el magát.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?