Ezoterika

Heti horoszkóp július 29-től augusztus 4-ig: a Mérleg jó hírt kap, a Skorpió döntéshelyzetbe kerül

A heti horoszkóp pozitív eseményeket jósol a következő napokra.

 

 

 

Szinte el sem hiszi az ember, ahogy a naptárra pillant: itt a július vége, és kezdetét veszi az augusztus. A hó végi és hó eleji napok alapvetően pozitívan alakulhatnak.

Csupa jó ígérkezik a héten. Egy remek hír, szerelmi fejlemények, javuló pénzügyek, de lesz, akinek egy bonyolultabb feladat is adódik: egy döntéshozatal, amikor is a józanság kincset érhet.

KOS (III. 21. – IV. 20.)

Szívesség kérésére szorulsz, de akad is valaki, aki segíthet neked. Hetedben egyébként a nosztalgia is főszerepet játszik. Ideje új emlékeket gyűjteni, utazz, kirándulj! Párod remek partner lehet ebben, és talán rátok is férhet a kimozdulás. Ha nincs párod, akkor barátnőd, rokonod is lehet az útitársad. 

BIKA (IV. 21. – V. 20.)

Pénzügyeid jóra fordulhatnak a hét második felében, ami megnyugvással tölthet el, hiszen lehetett egy anyagi kérdés, ami már napok óta foglalkoztat. Kedvesed kissé titkolózónak tűnhet, de ne aggódj előre, inkább beszélgessetek erről. Ha egyedülálló vagy, az online ismerkedés hozhat most sikert neked. 

IKREK (V. 21. – VI. 21.)

Kreativitásod nem ismer határokat, és ez leginkább a munkában tud most kamatozni. Főnököd elismeréssel nézheti a munkád. Szerelmeddel kis féltékenység üti fel fejét, de ez is csak ragaszkodásotok ékes bizonyítéka lesz. Ha nincs kapcsolatod, egy kollégád tetszhet meg, és akár lehet is sansz, hogy összejön a dolog. 

 

 

 

 

 

 

 

 

RÁK (VI. 22. – VII. 22.)

Egy terved balul sülhet el, de azonnal eszedbe juthat egy mentő ötlet. Ez hamar megoldhat mindent, és elkerülheted a kellemetlenségeket. Párban szinte perzselőek lehetnek most köztetek a szikrák. A szexuális energiák felerősödnek. Ha nincs párod, barátnőd ismerősének tűnhetsz fel a napokban. 

OROSZLÁN (VII. 23. – VIII. 22.)

Valaki egy kéréssel fordulhat hozzád. Szerencsére módodban is lehet segíteni, ám neked is lehet egy dolog, amiben elkélne az illető közbenjárása. Párban nyugalom és harmónia ígérkezik. Kompromisszumkészek és nyitottak lehettek most. Szingliként kéretlen udvarlód adódhat. 

SZŰZ (VIII. 23. – IX. 22.)

Hajszálon múlhat, hogy megúszol egy igen kellemetlen helyzetet. A sors keze azonban nem fog mindig megmenteni, légy megfontoltabb. Ha párkapcsolatban élsz, kisebb vitátok adódhat egy ügyben, de ez hamar elsimulhat, ha egymásra figyelve megbeszélitek. Szingliként első látásra zúghatsz bele valakibe. 

MÉRLEG (IX. 23. – X. 22.)

Jó hírekkel indul a hét, mégpedig karriered vonatkozásában. Megkapod az állást? Esetleg fizetésemelés esedékes? Bármi is az, örömmel fogadhatod. Szíved választottja támogatásodra szorul. Légy mellette, ha szükséges. Ha szingli vagy, flörtbe bonyolódhatsz valakivel, akit munka kapcsán ismersz. 

SKORPIÓ (X. 23. – XI. 21.)

Döntéshelyzetbe kerülhetsz a héten. Az a fontos, hogy ne ijedj meg, inkább légy higgadt, józan és megfontolt.  Egy illető tanácsa is aranyat érhet. Párban egy utazás ötlete merül fel, amit nem terveztetek a nyárra, de remekül sülhetne el. Szingli vagy? Valaki, aki még idegen, pikk-pakk beleszeret a mosolyodba. 

NYILAS (XI. 22. – XII. 21.)

Rég nem látott rokonoddal lehet módod találkozni. Végre alkalmatok nyílhat egy jó nagyot beszélgetni. Lesz mit mesélni, annyi biztos. Ha párban vagy, valami kapcsán párod tanácsára, jelenlétére, támogatására szorulhatsz. Egyedülálló vagy? Amennyiben adsz esélyt ennek, a netről ismerhetsz meg valakit ezen a héten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAK (XII. 22. – I. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét egy számodra fontos ügyben. Talán már le is mondhattál róla, de most felcsillan egy reménysugár. Ha párban vagy, közösen kell megoldanotok egy helyzetet, erről sok szó eshet a napokban. Szingliként bonyolult flört bontakozhat ki közted és egy pasi közt, akit már régebb óta ismersz. 

VÍZÖNTŐ ( I. 21 – II. 19. )

Napjaid vidáman telnek, jókedved pedig másokra is átragadhat. Most mindenki keresi a társaságod. Egy idő után nem csoda, ha vágysz egy kis magányra. Párban kedvesed csodálatában, bókok tengerében úszhatsz a héten. Szerencsésnek érezheted magad. Barátnőd ismerőse tetszhet meg, ha egyedül vagy: ideje nyomozni kicsit!

HALAK (II. 20. – III. 20.)

Hetedben központi szerepet játszhat egy szokatlan feladat. Több nap is foglalkoznod kell valamivel, ami máskor nincs, és ami kissé meg is terhelhet. Szerelmeddel hirtelen ötletetek támad, hogy elutazzatok valahová. Egyedülállóként sajnos régi jelölted helyett új embert hozhat utadba a sors, mégpedig rövidesen.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?