Életmód, Igaz történetek

A legboldogabb nő története, aki minden nap hazugságvizsgálóval ellenőrzi a férjét

Az az ember, aki belemegy egy párkapcsolatba tisztában van azzal a kockázattal, hogy a párja egy nap megcsalhatja. Nyilván a legtöbben olyan társat szeretnének maguknak találni, aki nem lép félre és kitart mellettük jóban-rosszban. Sajnos a legtöbb illetőben benne van a kisördög és titkon vágynak a kalandokra. Mindenkinek egyéni a tolerancia szintje, így van aki meg tudja bocsátani, ha párja félrekettyint, de valaki azonnal véget vet a kapcsolatnak. Egyesek már eleve úgy mennek bele az egészbe, hogy még esélye sem volt a párjának másik nőre nézni, de ő már féltékenykedik és jeleneteket rendez. Ez nagyon nem jó, hiszen a féltékenység nagyon sokat ronthat egy kapcsolaton. Mégis kinek van szüksége olyan személyre, aki állandóan ellenőrzi, hívogatja hol van, a telefonjában lévő SMS-eket és e-maileit elolvassa… stb?!

 

 

 

 




A mai cikkünk főhőse nem igazán izgulja túl a dolgokat, ő nemes egyszerűséggel mindennap pengeélre állítja férjét, hogy kiderítse megcsalta-e vagy sem.

A képen látható hölgy a 43 esztendős Debbi Wood, aki Nagy-Britanniában látta meg a napvilágot. A nő egy ritka betegségben szenved, melynek neve Othello-szindróma. Ennek az a lényege, hogy a beteg túlságosan is, már-már kórosan féltékeny a párjára.

Férjével, név szerint Steve Wood-dal a közösségi oldalon találtak egymásra, amiben persze közreműködött egy nagyon kedves barát is. Debbi a kezdetektől fogva nem bízott meg Steve-ben, ám szépen lassan rájött, hogy nincs mitől tartania.

 

 

 

 




 

 

 

A kapcsolat elején a nő minden alkalommal elolvasta a férfi levelezéseit, lekérte a híváslistáját, sőt a bankszámlája tranzakcióit is tüzetesen átvizsgálta. Ezeket azért csinálta, hátha talál arra bizonyítékot, hogy Steve megcsalja őt. Miután sokadik próbálkozására sem talált semmit, kezdett megbízni a férfiben, aki egy bizonyos idő elteltével megkérte a kezét.

Steve persze a frigy után sem dőlhetett hátra, ugyanis felesége bekeményített. Debbi minden egyes nap hazugságvizsgálónak veti alá férjét, amint ő hazaér a munkából. Mondhatni ez már igazi rutinná vált náluk.

De ez még nem minden! A nő mind a TV-re, mind a laptopjára és telefonjára olyan speciális szűrőket telepíttetett, ami meggátolja Stevet abban, hogy társkereső oldalakra regisztráljon és hölgyekkel vegye fel a kapcsolatot.

 

 

 




 

 

 

A pár még interjút is adott, amiben elmeséltek mindent magukról és a kapcsolatukról. Mind Steve, mind Debbie azt állította, hogy ők boldogok ebben a házasságban, bár mi azon a véleményen vagyunk, hogy Stevenek esélye sincs őszintén bevallani, hogy érzi magát, különben neje szíjat hasítana a hátán.

Fogalmunk sincs, hogy bírja elviselni, hogy felesége minden egyes nap úgy viselkedik, mintha az FBI-nál, CIA-nál és a Titkos szolgálatnál dolgozna egyszerre. Szerintünk csak idő kérdése, hogy Steve megelégelje neje bizalmatlanságát.

Ti el tudnátok képzelni úgy az életeteket, hogy állandó irányítás és ellenőrzés alatt vagytok? Mi egyáltalán nem. Mindenkinek joga van a szabadsághoz és az önálló döntésekhez. Ha pedig valaki már a megcsaláson gondolkodik, ott bizony nem egyedül az a hibás, aki félre akar lépni, mert egy jó és egy rossz kapcsolathoz is kettő emberre van szükség.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?