Életmód, Érdekes

A kettévágott nyelvű, teletetovált sztriptíztáncosnő megmutatta, hogy nézett ki az átváltozása előtt

A texasi nő megmagyarázta, miért választotta az extrém külsőt.

 

 

 

A Texasban élő Orylan korábban kedves arcú, szőke lány volt. Mára kitetovált, piercingekkel teli, kettévágott nyelvű, fekete hajú „démon” lett, legalábbis ehhez hasonló jelzőkkel szokták illetni a kommentelők.

Orylan nemrég osztott meg TikTok oldalán egy videót, ahol felfedte, hogyan nézett ki „átváltozása” előtt.

@orylandoesnotexist Replying to @qveen.lexiiee #greenscreen #fyp #tattoos ♬ оригинальный звук – пипкин

A 22 éves nő az előtte-utána videójához is sok támadó kommentet kapott: azt írták, úgy néz ki, mint egy démon, egy vámpír, sokkal szebb volt korábban, és biztosan magányos gyermekkora lehetett, vagy valaki biztosan összetörte a szívét. A Soft White Underbelly Youtube-csatornán Orylan elárulta, hogy az ítélkező feltételezések közül csak a legutóbbi igaz.

Állítása szerint boldog gyermekkora volt; keresztény nevelést kapott és Istenben is hisz – így nem célja, hogy egy démonra hasonlítson. A családját a mai napig összetartó és támogató közösségként írja le, akik sosem bántották őt – habár mindként szülője alkoholista, és édesanyja két évvel ezelőtt egy betegség következtében elvesztette a lábait. Ennek is köszönhetően a tiktokker nő soha nem nyúlt drogok vagy alkohol után, hogy azokkal enyhítse a 16 éves korában diagnosztizált szorongásos depressziós zavarát. Azt mondta, hogy a tudatmódosító szerek helyett megtanult ezzel együtt élni, amiben sokat segítenek neki a macskái és az extravagáns külseje.


@orylandoesnotexist

♬ Hell Shell – Young Nudy

Egyedüli traumájaként egy előző kapcsolatát írta le, ami 18-tól 21 éves koráig tartott. A volt párja többször megverte, elvette a telefonját, és próbálta őt megváltoztatni – a férfi ragaszkodott a nő rövid, szőke hajához, és szerette volna eltávolíttatni Orylan tetoválásait is.

A jelenleg Only Fansen is aktív, sztriptíztáncosként dolgozó nő elmesélt egy történetet, miszerint a kétgyermekes férfi egyszer azt mondta neki, hogy ha nem tetováltatja magára a nevét, elhagyja.

Miután Orylan ezt megtette, a barátja közölte vele, hogy ez is csak annak a bizonyítéka, hogy a nő mennyire ostoba, és a későbbiekben arra kényszerítette őt, hogy takarja le a tetoválást.

Orylan a szakítás után kezdett el táncosnőként dolgozni, és egyre extrémebbé varázsolnia a külsejét. Habár úgy érzi, hogy mindene megvan a boldog élethez, a depressziójával még mindig küzd – hiszen ezt a betegséget nem érdekli, hogy az ember a múlt héten vett-e magának új autót, és a vasárnapi ebédnél szerető család várja-e haza.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?