Életmód, Igaz történetek

A rákos kisfiú, akinek a fotója bejárta az internetet, ma már gyógyult és iskolába jár

Kaitlin Burge, a rákkal diagnosztizált kisfiú anyukája megható fotót posztolt arról, ahogyan fiát a nővére támogatja a kemoterápia során. Ez már 2 évvel ezelőtt történt. Azóta – a hosszú, kimerítő, küzdelmes időszakot maga mögött hagyva – Beckett már jól van és iskolába jár. A kisfiú felgyógyult a leukémiából. Története sokaknak segíthet túljutni a nehéz időkön, és visszaadhatja a reményt a gyógyulásra.

 

 

 

Mindenkinek nagyon nehéz időszak volt.

Beckettet akut limfoid leukémiával diagnosztizálták 2018. április 25-én, 2 éves korában. A két testvér életében, akik közt 15 hónap különbség van, az önfeledt játékot a hideg kórterem váltotta fel. Beckett testvére, az akkor 4 éves Aubrey végignézte, ahogyan öccse egyre nehezebben játszik és jár.

A helyzet mindenki számára nehéz volt, sokkolta az egész családot. De – ahogyan Kaitlin fogalmazott – egymásba kapaszkodtak, egymásra támaszkodtak, és mindig csak az adott nappal foglalkoztak.

35 napot töltött a testvére nélkül.

Kaitlin elmesélte, hogy Aubrey is nehéz időszakon ment keresztül, hiszen Beckett volt mindig is a legjobb barátja. Az a 35 nap, amit a fiú a kórházban töltött, Aubrey számára 35 napot jelentett az öccse nélkül. Nem értette, mi történik. Csak azt tudta, hogy valami baj van a testvérével, a legjobb barátjával.

Ahogy arra számítani lehetett, semmi nem volt egyszerű, sem könnyű a családnak. Kaitlin a fenti kép alá írta a következő sorokat: “Láttam, ahogy az egyetlen fiam a legkeményebb dolgokon megy keresztül, mégis mosolyog. Láttam, ahogyan az én drága Aubreym is nehezen éli meg ezt az időszakot, és közben önállóvá vált. Látta a testvérét, a legjobb barátját olyan állapotban, ahogyan azt egy testvérnek, barátnak sosem kellene látni.”

Beckett igazi hősként győzte le a rákot.

Rengeteg hullámvölgy után Beckett győztesen került ki a rák ellen vívott harcból. 2 év fájdalmat, szenvedést és rengeteg küzdelmet követően Beckett ma már gyógyultnak tekinthető és iskolába jár. Kaitlin így mesélt róla: “Nagyon jól érzi magát, végzett a kezelésekkel, és visszament az iskolába is. Most első osztályos.”

Az utolsó kezelése 2021. augusztus 8-án volt. Azóta hivatalosan is felgyógyult a rákból. Ma már 6 éves, 7 éves testvére pedig ugyanúgy mellette van, mint korábban. A köztük lévő kötelék felbonthatatlan és erősebb, mint valaha.

Tűzön-vízen át ragaszkodnak egymáshoz.

Beckett harca a rák ellen kimerítő volt. Tudjuk, hogy sajnos nagyon sok ember járja végig ugyanazt az utat, mint ő. Kaitlin azt tanácsolja a hasonló helyzetben lévőknek, hogy fel a fejjel, mindig csak az adott nappal foglalkozzanak, és ne féljenek segítséget kérni. Ne feledkezzenek meg arról, hogy ez csupán egyetlen fejezet az életükben, és legyen elég akaratuk és kitartásuk ahhoz, hogy átvészeljék.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?