Hírek, Internet

Ordas nagy kamu terjed a Facebook-tiltásokról, tovább ne küldje!

Azonnal lecsaptak a kamuüzenetet elindítók a Facebookon zajló tiltási eseményekre.

 

 

 

 

Hétfőn kezdődött egy tömegesnek látszó kitiltási hullám a magyar Facebook-felhasználók körében, amely keddre sem oldódott meg, sőt furcsa epizódokkal bővült.

A sok magyar facebookozót (és volt facebookozót) lázban tartó jelenségnél talán csak az a körüzenet furcsább, amely chaten/Messengeren kezdett el terjedni. A szöveg alapja már jól ismert: aki nem küldi tovább a vállalatot alapító Mark Zuckerbergnek tulajdonított üzenetet, annak fiókját lekapcsolják, mert már nagyon zsúfoltak a szerverek. A több helyen erősen magyartalanul megfogalmazott üzenet teljes szövegét elrettentésképpen másoljuk be, egy szó sem igaz belőle.

 

 

 

 

A FACEBOOK TÖRÖLVE! !! Szia vagyok Mark Zuckerberg A facebook igazgatója. Hello mindenkinek, úgy tűnik, hogy minden figyelmeztetés valódi volt, a facebook használata pénzt fog fizetni Ha ezt a karakterláncot 18-ból továbbítja a listájából, az ikon kék lesz, és ingyenes lesz számodra. Ha nem hisz nekem holnap este 18-kor, hogy a facebook lezárul és nyitni fogsz, akkor fizetni kell, ez minden a törvény szerint. Ez az üzenet arról tájékoztatja az összes felhasználót, hogy szervereink a közelmúltban nagyon zsúfoltak voltak, ezért segítséget kérünk a probléma megoldásához. Arra van szükségünk, hogy aktív felhasználók továbbítsák ezt az üzenetet a kapcsolattartó listáján szereplő valamennyi személyre annak érdekében, hogy megerősítsék az aktív Facebook-felhasználókat, ha nem küldi el ezt az üzenetet az összes Facebook-névjegyhez, akkor a fiókod inaktív marad a Lose all az üzeneted továbbítása. Az Ön SmartPhone-ját az elkövetkező 24 órában frissítik, új megjelenést és új színt kap a chathez. Kedves Facebook felhasználók, frissíteni fogjuk a Facebook-ot a 23:00 órától 05:00 óráig ezen a napon. Ha ezt nem küldi el az összes névjegyhez, akkor a frissítés törlődik, és nem lesz lehetősége csevegni a facebook üzenetekkel.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?