Internet

Folyamatosan tiltja le a felhasználók fiókjait a Facebook és az Instagram

Egyre többen panaszkodnak arra magyar fórumokon, hogy nem tudnak belépni, ráadásul nem is értik, hogy miért blokkolták őket.

 

 

 

Tiltási hullám indult el a Facebookon és az Instagramon, sorra érkeznek a panaszok a felhasználóktól. Olvasóink arról számoltak be, hogy több ismerősük is azt az üzenetet kapta a Facebooktól, hogy tiltották a fiókját, ráadásul mindenféle indoklás nélkül, ezután pedig már be sem tudtak lépni.

A Pesten Hallottam csoportban is

sokan írták, hogy nem tudják mire vélni a tiltásokat, amelyek már az Instagramra is kiterjedtek. Vannak olyan felhasználók, akiknek mindkét közösségi oldalon blokkolták a belépést.

 

 

 

 

 

A hvg.hu kiszúrta, hogy a Gyakorikérdések.hu fórumon és a Google keresőjében is megszaporodtak a tiltással kapcsolatos kérdések.

A tiltott felhasználók értetlenül állnak a helyzet előtt, hiszen többen is azt írták, hogy nem tettek semmi olyat, amivel kiérdemelték volna ezt.

Egyelőre nem tudni, hogy technikai hiba lehet a háttérben, vagy a Facebook szándékosan blokkolja a fiókokat. Amint többen megtudunk, frissítjük cikkünket.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?