Celeb / Híresség

Keanu Reeves elismerte, hogy Ő egy magányos srác, akinek “senkije sincs az életben”

Kétség sem fér hozzá, hogy Keanu Reeves egy remek ember, akiről sokan példát vehetnénk. Ha neked még mindig szükséged van némi bizonyítékra ahhoz, hogy ezt elhidd, akkor eláruljuk, hogy Keanu például lemondott a Mátrix filmek után kapott közel 40 millió dolláros jutalékról és inkább a stábtagok között osztotta szét. Mindennek ellenére a nehéz sorsú színész egy rendkívül magányos srác, ahogy azt ő maga is elismerte a The Jakarta Post-nak adott interjújában.

 

 

 




 

1 Az interjúban Keanu Reeves elismerte, hogy egy „magányos srác”.

Nyilvánvaló, hogy a Mátrix filmek nagyon sokat jelentettek neked. Mennyire tudsz azonosulni Neo-val?
Jobb ember mint én, de igyekszem felérni az ő értékeihez.

Melyik tulajdonságai tetszenek leginkább?
Egy csodálatos férfi volt. Azt hiszem, hogy a Trinity iránti tiszta szeretete talán a legvonzóbb tulajdonsága. Szerettem, hogy mindenre megpróbált választ találni. Ő egy rendkívül pozitív, erkölcsös és etikus ember volt, aki mindent megtett, ami tőle tellett.

2

Mit jelent számodra a szeretet?
Úgy érted, a romantikus szerelem? Tudod, én egy magányos srác vagyok. Senki sincs az életemben. De ha ez egyszer bekövetkezik, tiszteletben fogom tartani és nagyon szeretni ezt a bizonyos illetőt. Remélem, hogy egyszer lesz szerencsém ezt átélni.

Magányos srácnak tartod magad – neked ez megfelel?
Nem szoktam magam miatt aggódni. Színész vagyok, szóval a kérdésedre nem igazán tudok válaszolni.

 

 

 




 

 

 

3

Nyugat-Hollywoodban élsz. Az emberek tiszteletben tartják a magánéletedet? Tudsz feltűnésmentesen közlekedni?
A mindennapjaim rendkívül normálisak. Természetesen vannak turistafurgonok, amik napi rendszerességgel járnak a házam felé, de nem különösebben zavarnak. A reggeli újságomért kimenve néha még integetek is nekik.

Néha talán úgy érzed magad, mintha ketrecbe lennél zárva, de ez Los Angelesben senkit sem szokott érdekelni.
Minden bizonnyal a paparazzikra gondolsz. Nos igen, rendszeresen találkozom velük, de nem mennek velem sokra. Eléggé unalmas vagyok.

4 Végezetül csatolnánk Keanu Reeves Buzzfeednek adott interjúját, melyben a színész kölyökkutyákkal játszva válaszol a rajongói kérdésekre – ezt pedig alighanem mindenkinek látnia kell.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?