Celeb / Híresség

Gáspár Evelin elárulta, hogyan jutott be a TV2-höz – videó

Gáspár Evelin őszintén beszélt arról, hogy önerőből került-e a TV2-höz, illetve kellett-e tandíjat fizetnie a TV2 Akadémián.

 

 

 

Korábban mi is megírtuk, hogy Gáspár Evelin úgy döntött, elvégzi a TV2 Akadémiát, ennek részeként pedig a Sztárban Sztár előző évadának versenyzőit szolgálta ki, és segítette a munkát az élő showkon, hogy minden gördülékenyen menjen. Az elődöntőn ráadásul háttértáncosként is feltűnt a képernyőn az éppen éneklő Oláh Ibolya mögött, hiszen a feladata nem csupán a hírességek koordinálására terjedt ki. Ezután a Zenebutikon debütált műsorvezetőként, hiszen nem titkolja, hogy érdekli ez a világ.

Többen is azt feltételezték, hogy Gáspár Győző lányaként Evelint befizette a TV2 Akadémiára a csatorna, sőt, ők hívták meg, hogy álljon műsorvezetőnek. Evelin most kitálalt arról, valójában hogy történt a jelentkezése.

Nem, engem nem a TV2 küldött oda, én magamtól jelentkeztem. Ugyanúgy át kellett esnem nyáron a felvételin, ami ugye két részből áll: van egy írásbeli, van egy videóchat-es interjú. Igen, sikerült! Az írásbelim is majdhogynem 100%-os lett– mondta egy Bulvár stopon készült videóban, majd kihangsúlyozta:

Megdolgoztam ezért, meg hát nyilván ugye be kellett fizetni a tandíjat. A tandíjat nem vonták le nekem… miért adna nekem a TV2? A TV2 nekem a munkahelyem, egy munkahelyen nem kapsz ingyen juttatást. Én oda bejárok, megcsinálom a munkámat, ami után kapok egy bizonyos fizetést. Az Akadémiának is van ára, én nem akartam ott ingyen, meg se kérdeztem senkit, hogy intézzük már el, nyomok insta posztot, stb, nem…– árulta el a tévés.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?