Celeb / Híresség, Hírek, Internet

Ellopták Rubint Réka YouTube-csatornáját, felháborodott a fitnesz nagyasszonya

Budapest – Hatalmas kár érte Rubint Rékát és követőit. A fitnesz nagyasszonya ugyanis elképedve tapasztalta, hogy a közel a 75 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornájába nemhogy belépni nem tud, de az összes videót törölték.

 

 

 

– A webes kollégám szólt, hogy megváltoztattam-e a jelszót, mert nem tud belépni. Mondtam, hogy szó sincs erről, de akkor már én is láttam, hogy eltűnt az összes videó – kezdte a Blikknek szomorúan Rubint Réka, aki rengeteg energiát fektetett a csatorna felépítésébe, mégsem a kárba veszett munka fáj neki a legjobban. – A Covid időszaka alatt építettem fel ezt a csatornát, az élő Facebook-videókat másnap mindig ide töltöttem fel, hogy aki szeretne, tudjon mozogni. Közel 75 ezer feliratkozóm volt, és akadtak olyan videók, amelyeket majdnem 800 ezren néztek meg. Azt sajnálom a legjobban, hogy ezeket a videókat azoktól az emberektől vették el, akiknek szüksége volt rájuk, és itt most nem csak arra gondolok, hogy valaki kisebb popsit szeretne, de sokaknak lelki segítség is volt ez, hiszen a mozgás antidepresszánsként is jól működik.

Rubint Réka most mindent megtesz azért, hogy a videókat egy újabb csatornára töltse fel, de nem adta fel azt sem, hogy a régit visszaszerezze.

– Szerencsére az összes videó megvan, így ezeket folyamatosan töltjük fel az új csatornára. Olyan 370 felvételről lehet szó. Az anyagi veszteséget megbecsülni sem tudom, de ez a része kevésbé zavar, mint az, hogy az az illető, aki ezt tette, embereket fosztott meg ezektől a tartalmaktól – mondta felháborodva Rubint Réka, aki azt is elárulta, hogy már felvették a kapcsolatot a YouTube-ot üzemeltető Google megfelelő platformjával, és remélik, sikerül visszaállítani az eredeti csatornát.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?