Celeb / Híresség

Schobert Lara újra randizik? Sokat sejtető fotó került elő róla

Schobert Larát könnyen lehet, hogy újra eltalálta Ámor nyila, ugyanis egy titokzatos férfival töltötte az estét, akitől rózsát is kapott.

 

 

 

Már másfél éve, hogy Schobert Lara szakított egykori párjával, legutóbb pedig azt is elmesélte, hogy azóta sem talált rá a szerelem. Állítása szerint régen kapcsolatfüggő volt, de most már jobban szeretné, ha váratlanul találna rá a Nagy Ő. Korábban úgy fogalmazott, hogy nagyon szereti, ha van egy társa, aki támogatja mindenben, de megtanult egyedül is boldognak lenni.

Nyilván vágyom kapcsolatra, úgy, ahogyan mindenki más is vágyik, de halálosan jól elvagyok egyedül is. Stresszmentesebb, de persze nem bánnám, ha betoppanna az igazi

– mondta ki Lara pár hete.

Ebből arra lehetett következtetni, hogy nyitott a randizásra, most pedig árulkodó jelek tűntek fel a közösségi oldalán azzal kapcsolatosan, hogy ismét találkozgathat valakivel. A korlátozott ideig megnézhető Instagram-történetében egy romantikus, hajókázós helyszínről jelentkezett be, ráadásul a fotón egy titokzatos férfi keze is látható, aki egy vörös rózsát tart épp a ezében. Később Lara ugyanezzel a rózsával pózolt a sztorijában és egy szívet csatolt a képhez. Vajon újra van valakije Schoberték lányának?

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?