Celeb / Híresség, Internet

Gusztustalan kommentet kapott Kis Grófo tündéri családi fotója

A mulatós sztár büszkén posztolta legfrissebb családi fotóját a közösségi oldalára, de ami ezután történt, azt nem sejthette senki.

 

 

 

Csak egy ártatlan családi fénykép, középen a büszke édesapával, és két fiúgyermekével – gondolhatta a Bulibáró, amikor kirakta fotóját a közösségi oldalára. Nem sejthette Kis Grófo, hogy ilyen indulatok korbácsolódnak a képe alatt. Ráadásul Grófo egyik kisfiába kötöttek bele csúnyán…

Grófo szerint nincs fontosabb, mint a család

A zenész nem tartozik azon ismert emberek közé, akik dugdossák gyermekeiket, így időnként láthatja a nagyvilág is, hogy mekkorát nőtt Grófo nagyfia, Lacika, vagy a kis Armandó. A családfő mindig hangoztatja, hogy nincs fontosabb, mint a család, most is dagadó büszkeségében tette ki a legfrissebb képet, ahogy gyengéden öleli át két fiát.

Nézzétek milyen nagy fiaim vannak! 

A nevelésen múlik sok minden egy gyerek életben, hogy milyen neveltetésben részesül gyerekként, mert az egyfajta útmutató lesz a számára – írta ki Grófo.

Belekötöttek, de megvédte a Bulibáró fiát a közönség

 A kommentszekcióban azonban nem várt módon szabadultak el az indulatok, ugyanis az egyik hozzászóló a zenész gyerekébe kötött bele, ezzel pedig jogosan magára szabadította a lelkes védelmezőket: elkezdődött a kommentcunami. 

A kicsinek melyik szemébe nézzek? 

– hangzott a bicskanyitogató megjegyzés. A védelem pajzsáról azonban olyan hamar jött a visszapofon, hogy arra biztosan nem számított a becsmérlő hozzászóló.

„Hogy lehet bántani egy ártatlan gyermeket? Szégyelld magad! Határtalan a gonoszságod!”

„A jó isten úgy verjen meg ahogyan én szeretném te ruppótlan kutya!!! Hogy merészeled meg szólni a gyereket te csótány?”

„Csak magadat minősítetted! Rosszindulatú, buta, primitív hozzászólásoddal!”

– kapta az ívet a kommentelő, de a „mekkora bunkó vagy” és a „köpj egyet, és állj alá” felszólításból is kapott pár tucatot. Végül a legelegánsabb reakció éppen magától, a büszke apukától érkezett.

Menjen el szemészetre, ha nem tudja eldönteni

 – írta nemes egyszerűséggel Grófo, és még egy vicces fejet is odadobott. 

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?