Celeb / Híresség

Gáspár Bea lebuktatta az X-Faktor mentorát – Kikotyogta titkát az esti műsorban

Gáspár Bea elárulta, mit művelt Gáspár Laci a sminkszobában.

 

 

 
Gáspár Bea kikotyogta Gáspár Laci titkát az RTL Klub Gyertek át! című műsorában, amikor a Konyhafőnök-séfeknek azt kellett eldönteniük, jelenhetett-e meg a Sebestyén Balázs által elmondott szalagcím az adott sztárról.

“Évek óta küzd az izzadással Gáspár Laci” – a Konyhafőnök sztárjainak erről a mondatról kellett eldönteniük, jelent-e meg ilyen címmel az X-Faktor mentoráról cikk.

gaspar-bea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Hajszárítóval most a sminkben kicsit nyomatta. Lehet, hogy jelent meg ilyen cikk valahol – árulta el Gáspár Bea a Gyertek át! című műsorban, mutatva, hogy az énekes a hónalját szárítgatta a sminkszobában.

– Á, nem hiszem, hogy felvállalja – jelentette ki Sárközi Ákos, akinek kiderült, igaza van, nem jelent meg ilyen címmel cikk Gáspár Laciról.

gaspar-laci

– Mit beszélsz? Hol izzadnék? Nézd már, tiszta vékony vagyok. Amikor kövérebb voltam, izzadtam – magyarázkodott a 39 éves sztár.

 

 

 

 

 

 

Való igaz, hogy volt idő, amikor Gáspár Lacira felszaladtak a plusz kilók. 2017-ben aztán 23 kilót sikerült leadnia. Azóta is odafigyel az egészséges táplálkozásra, valamint az edzőtermet is rendszeresen látogatja, így nemcsak karcsúbb, hanem izmosabb is lett. Az RTL Klub tavalyi, Nyerő Páros című műsorában is láthatták a nézők, hogy az énekes még a reality forgatási napjait is súlyzózással kezdte a villában.

 

 

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?