Celeb / Híresség

9 híres apuka, akik egyedül nevelték fel a gyermekeiket

A modern világban gyakran lehet találkozni olyan édesanyákkal, akik egyedül nevelik gyermeküket. Ezen tulajdonképpen már meg sem lepődik a társadalom, ám az annál szokatlanabb tud lenni, amikor egy édesapa neveli egyedül a gyermekét. Pedig van ilyen, ráadásul nem is kevés, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy még a hollywoodi sztárok között is jó néhány olyan édesapa van, aki egyedül nevelte fel gyermekét – és nem mellékesen kiváló munkát végzett.

 

 

 

Liam Neeson

10 évvel ezelőtt Liam Neeson felesége, Natasha Richardson egy sípályán történt baleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett. A nő néhány nap múlva meghalt, Liam Neeson pedig egyedül maradt két fiával, a 12 éves Daniellel és a 13 éves Michaellel. A családi tragédiát nem volt könnyű feldolgozni, de sikerült – azóta Liam az egész életét fiainak szentelte és soha többé nem házasodott meg.

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan az ausztrál színésznővel, Cassandra Harris-szel kötött házassága során a nő két – korábbi házasságból származó – gyermekét fogadta örökbe: az akkor 9 éves Charlotte-ot, és a 8 éves Christopert. 3 év után a párnak közös fia született, Sean. Ezután azonban borzalmas tragédia történt, Cassandra ugyanis meghalt rákban. Brosnan ezután hosszú évekig egyedül nevelte saját és nem saját gyermekeit, míg végül 2001-ben újra megházasodott. Azóta még két fia született.

Nicolas Cage

Nicolas Cage fia, Weston Coppola Cage 1990-ben született. A színész ekkor nem élt házasságban a gyermek anyjával, és mivel rövidesen megszakadt köztük a kapcsolat, ezért bírósági úton kellett jogot szereznie magának arra, hogy továbbra is nevelhesse gyermekét. Cage-nek az alku szerint egy hollywoodi házát kellett korábbi barátnőjének adnia, de megérte – a vita ugyanis lezárult, Weston pedig édesapjához került. Weston most 28 éves, feltörekvő zenész és színész, aki már maga is apuka.

George Lucas

Kevesen tudják, de a legendás Star Wars saga megalkotója, George Lucas hosszú éveken át egyedül nevelte 3 gyermekét. Miután 1983-ban feleségével elváltak, a gyermekek úgy döntöttek, hogy édesapjukkal maradnak. George csak 2013-ban házasodott meg újra, az addig eltelt idő alatt pedig egyedül gondoskodott gyermekeiről.

Al Pacino

Bár Al Pacino 3 gyermek apja, hivatalosan sosem házasodott meg. Legidősebb lánya, Julie 1989-ben született, 2001-ben pedig Beverly D’Angelo színésznő ikreket szült Al Pacino-nak: Oliviát és Antont. Néhány évvel később a pár felbomlott, a felek pedig úgy állapodtak meg, hogy a gyerekek ugyanannyi időt töltenek majd mindkét szülőnél. Al Pacino ennek igyekezett is mindig eleget tenni és még a folyamatos munka mellett is elegendő időt fordítani gyermekeire.

Colin Farrell

Colin Farrell szintén egyedül neveli fiait, a 16 éves Jamest és a 10 éves Henryt. Az első fia a modell Kim Bordenave-től született, de a kapcsolatuk nem működött, a fiú pedig az apjával maradt. 2009-ben Farellnek második fia született. Henry édesanyja egy lengyel színésznő volt, de Farell kapcsolata vele sem tartott sokáig, azóta pedig egyedül neveli fiait.

 

 

 

 

 

Lenny Kravitz

A válás után Lenny Kravitz lánya, Zoe sorsáról úgy egyeztek meg a szülők, hogy az anyukánál és az apukánál is egyenlő időt tölt majd, ám 11 éves korában a lány úgy döntött, hogy végleg apjához költözik és megszakítja kapcsolatát az édesanyjával. Zoé most keresett színésznő és modell, Lenny Kravitz pedig sosem házasodott meg ismét.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo négy gyermek édesapja. Első fia még 2010-ben született, őt szintén Christiano-nak hívják. 2017-ben ikrei születtek, Eva és Mateo. Ronaldo most barátnőjével, a modell Georgina Rodríguez-zel él, akivel már az esküvőjüket tervezgetik, miközben a modell megszülte Ronaldo negyedik gyermekét, Alana-t.

Norman Reedus

A Walking Dead sorozat sztárja, Norman Reedus szintén hosszú évek óta egyedül neveli fiát, Mingus-t. Körülbelül 5 évet töltött együtt a modell Helena Christensen-nel, de később elváltak útjaik. Azóta Reedus egyedül neveli fiát.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?