Egyéb

Selyemfiú voltam – vallotta be a ValóVilág játékosa

Igencsak különleges társaság verődött össze a kilencedik valóvilágos beköltözésre. A játék még csak pár napja tartott, de már túl voltunk az első együttléten, VV Csoki két lányt szédít: parittyázna Ginuval, de Renit nem parittyázza – bármit is jelentsen zavaros kijelentése, a magát Ken babává plasztikáztató VV Greg pedig meg van róla győződve, hogy tavaly volt az olimpia – méghozzá Budapesten.

 

 

 

Most VV Radics osztott meg némi plusz információt múltjáról, ami bizony azt is jelenti, hogy ő sem fog épp visszafogott (nemi) életet élni a villa falai közt. A fiú ugyanis amellett, hogy saját bevallása szerint már 100 nővel volt együtt, már egy idősebb asszony kitartottja is volt.

 

 

 

 

 

„Összejöttem egy negyvenes nővel, vele tényleg együtt voltunk. Aztán úgy alakult, hogy kitartott engem. A s**xért meg szeretetért cserébe eltartott, tulajdonképpen selyemfiú voltam. A s**xért cserébe tulajdonképpen eltartottak. Én sosem kerestem ezeknek a nőknek a társaságát, nem hirdettem magam újságban, fórumokon, valahogy mindig ők találtak meg. Az interneten is csak egyetlen amatőr házi felnőttfilmes videó van rólam, az is tizennyolc éves koromban készült, amikor együtt voltam egy lánnyal” – olvashatóak a VV-játékos szavai a Blikken.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?